Avslørte Oscar-hemmelighet på Twitter

- Jeg gjør dette så damen på apoteket skal slutte å spørre om hvem jeg er.

GJØR COMEBACK: Billy Crystal er klar for å lede Oscar-showet for niende gang, etter at Eddie Murphy for kort tid siden trakk seg som programleder. Foto: All Over Press
GJØR COMEBACK: Billy Crystal er klar for å lede Oscar-showet for niende gang, etter at Eddie Murphy for kort tid siden trakk seg som programleder. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:  Da produsenten Brett Rattner måtte trekke seg fra jobben med å lage neste års Oscar-show etter homohets, valgte skuespilleren Eddie Murphy også å trekke seg som programleder, for å støtte sin gode venn.

Siden har spekulasjonene rast om hvem som skulle ta over den ettertraktede programleder-jobben, men torsdag avslørte «Da han møtte henne»-stjernen Billy Crystal (63) at det er han som har trukket det lengste strået.

- Jeg gjør dette så damen på apoteket skal slutte å spørre om hvem jeg er, når jeg kommer for å plukke opp medisinene mine. Jeg gleder meg til showet, skrev Crystal på sin side hos det sosiale nettstedet Twitter.

Crystal har tidligere ledet Oscar-showet hele åtte ganger i årene mellom 1990 og 2004.

Neste års Oscar-utdeling går av stabelen 26. februar i Los Angeles.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Trekker seg etter homohets

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer