SNAKKET OM VOLDELIG OPPVEKST: Tommy Steine sa under premieren på sitt nye show torsdag at oppveksten hans ofte ble preget av fyll og krangler mellom moren og stefaren. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Stella Pictures
SNAKKET OM VOLDELIG OPPVEKST: Tommy Steine sa under premieren på sitt nye show torsdag at oppveksten hans ofte ble preget av fyll og krangler mellom moren og stefaren. Bildet er tatt ved en tidligere anledning. Foto: Stella PicturesVis mer

Avslørte oppvekst med fyll og vold

- Å ha en oppvekst der mor og stefar krangler. Det er vold og fyll og moren din roper om hjelp mens du ligger og sover, det gjør noe med deg, sa Tommy Steine under premieren på sitt nye show torsdag.

SEOGHØR.NO: Komikeren Tommy Steine (44) overrasket publikum med svært personlige skildringer fra sin oppvekst, da han torsdag kveld hadde premiere på sitt nye stand-up show «Livredd» på Christiania Teater i Oslo.

Tommy sa blant annet at barndommen hans ofte var preget av fyll og krangler mellom hans mor og stefar.

- Å ha en oppvekst der mor og stefar krangler. Det er vold og fyll og moren din roper om hjelp mens du ligger og sover, det gjør noe med deg, sa han fra scenekanten.


Tommy - som også tok til tårene på scenen i løpet av forestillingen - sa også situasjonen i hjemmet førte til problemer for ham på skolen.

Preget skolearbeidet

Han sa han ofte brukte nettene til å rydde opp etter moren og stefaren.

- Det ga utslag på skolearbeidet, og jeg ble også mobbet på skolen. Jeg gruet meg til hvert friminutt.

- Mitt fokus var imidlertid å trøste søsknene mine og innbille dem at dette var vanlig. Det verste var ikke bråket, volden eller fylla, men at noen skulle finne ut av det, sa han fra scenen.

Komikeren fikk imidlertid også vist fram sin humoristiske side under showet og ble flere ganger møtt med støtte og applaus fra et entusiastisk publikum.

Har slitt privat
Tommy Steine - som også er kjent for sin deltagelse i kjendisversjonen av TVNorge-programmet «71 grader nord» - har også de siste årene slitt privat.

I et intervju med VG  i august fortalte komikeren at at han tidligere har måttet søke hjelp mot angst og depresjoner.

Depresjonene oppsto ifølge Steine blant annet på grunn av økonomiske problemer i forbindelse med et mislykket kjøp av luksusbiler, og oppløsningen av gruppen «Komilkameratene» med Sturla Berg-Johansen, Jonas Kinge Bergland og Rune Andersen.

Følte seg lettet etter showet
Etter showet sa Tommy til Se og Hør at han føler seg lettet over å ha delt sine minner fra barndommen.

- Det føles bra. Jeg er lettet over å ha fortalt historien, sier komikeren, som ble møtt med trampeklapp fra publikum.

LES OGSÅ:
Slet med angst og depresjoner