<strong>SAMARBEIDER:</strong> Madonna samarbeider blant annet med rap-stjernen Nicki Minaj på sin nye plate. Her er de sammen på scenen under årets NFL-finale. Foto: All Over
SAMARBEIDER: Madonna samarbeider blant annet med rap-stjernen Nicki Minaj på sin nye plate. Her er de sammen på scenen under årets NFL-finale. Foto: All Over Vis mer

Avslørte ny sang på internett

- Hun starter med verdens eldste unnskyldning. Hør Madonnas nye sang her!

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Popartisten Madonna (53) har tidligere presentert flere låter fra sin kommende plate «MDNA» på internett før albumet har blitt lansert .

Lørdag la 53-åringen ut en låt kalt «I F****D Up» på nettstedet Youtube, og får blandete kritikker fra nettstedet Huffington Post.

-  Hun starter med verdens eldste unnskyldning og fortsetter med flere selvmedlidende ord, som blir gjort forunderlig catchy av de dype bassrytmene, skriver avisen i en kommentar.

Tidligere har Madonna lagt ut låtene «I Don't Give A» og «Give Me All Your Luvin'» på internett.

På den kommende platen samarbeider Madonna blant annet med artistene M.I.A og Nicki Minaj. I tillegg bidrar hennes datter Lourdes (15) på en av låtene.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Malawi har fått nok av Madonna

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer