Adrian Sellevoll

Avslørte ny kjæreste

Norske kjendiser strømmet til Marienlyst for å feire musikkåret som har gått.

KLINER TIL: Realitystjerna Adrian Sellevoll dukket opp på P3 Gull med ny kjæreste. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Lørdag kveld er det duket for musikkfest på Marienlyst i Oslo, når den årlige «P3 Gull»-utdelinga blir avholdt i Malersalen i NRKs lokaler. Dette er den syvende gangen utdelingen arrangeres.

Som vanlig skal prisene «Årts nykommer», «Årets liveartist», «Årets låt» og «P3-prisen» deles ut, og norske artister og musikkprofiler er derfor til stede for å feire musikkåret som har gått.

Blant de nominerte finner vi navn som Karpe, Sondre Justad, Sigrid og Arif, og artister som Gabrielle og Isah skal opptre på scenen.

Blant de oppmøtte for kvelden var Adrian Sellevoll, best kjent fra «Ex on the beach». Han dukket imidlertid ikke opp alene. Ved sin side hadde han nemlig med seg sin nye kjæreste, Youtuberen Amalie Olsen.

NY KJÆRESTE: Adrian Sellevoll dukket opp med YouTuber Amalie Olsen. Foto: Andreas Fadum
NY KJÆRESTE: Adrian Sellevoll dukket opp med YouTuber Amalie Olsen. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Vi møttes på «Skal vi danse»-innspilling, forteller han til Se og Hør.

Blant de andre som hadde tatt turen var Jenny Skavlan. Hun hadde, kanskje ikke overraskende, kledd seg opp i gjenbruk fra Fretex i kveld. Hun holder for tiden på med programmet «Avkledd», og har i den forbindelse oppfordret flere av kveldens artister til å gå for gjenbruk og grønnere alternativer.

- Vi prøvde også å rulle ut en grønn løper, men den ble ikke så godt mottatt, sier Skavlan lattermildt.

GJENBRUK: Jenny Skavlan og Sondre Justad hadde begge gått for gjenbruk fra Fretex i kveld. Foto: Andreas Fadum
GJENBRUK: Jenny Skavlan og Sondre Justad hadde begge gått for gjenbruk fra Fretex i kveld. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Jenny kom uten mannen på kveldens P3 Gull.

- Han var på julebord i går, så i kveld er det min kveld. Først opptak, og så er det fest i kveld, forteller hun til Se og Hør.

På spørsmål om på hvordan det går å kombinere fest og rollen som tobarnsmor, er hun usikker.

- Vi kjører egentlig sånn annenhver dag i helgene, så jeg tror det skal gå bra. Men jeg har faktisk ikke så mye erfaring med akkurat dette enda, så det blir spennende, ler Jenny.

En som var storfornøyd med kveldens gjenbruks-antrekk, var Sondre Justad. Han er også blant kveldens nominerte artister, men hadde ikke store forhåpninger om å stikke av med noen priser fra kveldens utdeling.

NOMINERT: Sondre Justad er blant kveldens nominerte på P3 Gull. Foto: Andreas Fadum
NOMINERT: Sondre Justad er blant kveldens nominerte på P3 Gull. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Men jeg gleder meg sykt til festen, understreket Justad.

Ingen takketale klar

Flere som tok turen i forkant av showet var duoen Karpe, som består av Magdi og Chirag. De er blant de nominerte i kveld for «Årets liveartist» og «Årets låt». De forteller til Se og Hør at de gleder seg til showet - priser eller ei.

- Jeg tror det blir en morsom kveld uansett. Om man vinner eller ikke, det klarer man aldri å forutse, så der er det bare å sette seg til nøytral så godt man kan, sier Magdi til Se og Hør.

KARPE: Magdi og Chirag har på plass på Marienlyst i kveld. Også de er nominerte. Foto: Andreas Fadum
KARPE: Magdi og Chirag har på plass på Marienlyst i kveld. Også de er nominerte. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Har dere en eventuell takketale klar?

- Nei, for det er så nedtur. Å være nominert og ikke vinne, da har man kastet bort så mye tid på å tenke gjennom hvem du vil takke, også får du ikke takket de, og da føler du at du mangler noen. Da må du begynne å takke de på nachpiel, og det er bare ubehagelig, forteller han fra den røde løperen.

- Behagelig jobb

I år blir utdelingen ledet av «P3morgen»-programleder Ronny Brede Aase (33). Det har han også gjort en gang tidligere, da sammen med kollega Live Nelvik (36). I år skal «P3»-profilen imidlertid lede showet alene.

I forkant av showet gjestet den rutinerte programlederen «Lørdagsrådet» på P3, der han fortalte om forventningene til kvelden.

FESTKLARE: Hasse Hope og Magnus Devold var klare for fest. Foto: Andreas Fadum
FESTKLARE: Hasse Hope og Magnus Devold var klare for fest. Foto: Andreas Fadum Vis mer

- Ting er på stell. Vi har lagt en plan, og det kommer til å bli skikkelig bra. Det har ingenting med meg å gjøre, det må jeg bare si. Jeg har en veldig behagelig jobb i kveld. Det er noen steder jeg skal prate litt, så skal jeg få sitte og se på fantastisk livemusikk og spennende prisutdeling, fortalte han i programmet.

I fjor var det komiker Herman Flesvig (27) som ledet utdelingen.

Vært landet rundt

Allerede før kvelden har det vært store forventninger til årets show.

«P3 Gull» har nemlig vært på turné, og under kveldens show vil publikum få se videoklipp av blant andre Sondre Justad, Emma Steinbakken, Kjartan Lauritzen og Rubens opptredener.

ISAK: Bandet Isak var på plass for å få med seg årets P3 Gull. Foto: Andreas Fadum
ISAK: Bandet Isak var på plass for å få med seg årets P3 Gull. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Showet skiller seg dermed fra tidligere år, og ifølge P3 har endringen blitt gjort for at enda flere skal få oppleve noen av de beste, norske artistene live.

Den rutinerte programlederen synes det er fantastisk at P3 har valgt å gjøre dette som en del av årets «P3 Gull».

- Som en fyr fra distriktet synes jeg jo det er beint fram fantastisk at vi allerede har vært landet rundt med årets P3 Gull. Øyeblikkene der artister møter sitt publikum er jo alltid nydelige, og i år blir det mange av dem, har Ronny Brede Aase uttalt til P3.

LES OGSÅ: P3-paret er forlovet

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer