Yolanda Hadid:

Avslørte ny kjæreste på sosiale medier

- Jeg elsker deg, deler hun.

BERØMT FAMILIE: Her er Yolanda Hadid sammen med sine to modelldøtre Bella og Gigi under eventet Glamour Women of the Year Awards i New York for to år siden. Foto: NTB Scanpix
BERØMT FAMILIE: Her er Yolanda Hadid sammen med sine to modelldøtre Bella og Gigi under eventet Glamour Women of the Year Awards i New York for to år siden. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

«Real Housewives of Beverly Hills»-stjernen Yolanda Hadid (55) har ikke bare gjort seg kjent gjennom den populære realityserien. Hun er nemlig mamma til supermodellene Gigi (24) og Bella Hadid (22), og har også selv en karriere bak seg som modell.

Etter at ekteskapet til Mohamed Hadid (70), som hun har de to berømte døtrene sammen med, samt sønnen Anwar (20), tok slutt i 2000, fant hun lykken med David Foster (69). Duoen var gift i seks år før også dette forholdet havarerte.

Siden den gang har det vært stille rundt Yolandas kjærlighetsliv.

«Mystisk mann»

Men sist måned hintet trebarnsmoren om at hun hadde funnet lykken igjen. Da postet hun nemlig et bilde av seg selv på Instagram med en stor blomsterbukett og skrev følgende som tekst:

- Føler meg velsignet og taknemlig for din kjærlighet.... #NyttKapittel #GudErGod #JegErEnHeldigJente

Fans og presse begynte raskt å spekulere i hvem den «mystiske mannen» var, og onsdag avslørte 55-åringen endelig hemmeligheten selv.

- At Gud velsignet den ødelagte veien som ledet meg rett til deg, det vet jeg at er sant, skrev hun.

Samtidig røpet hun at kjæresten heter Joey Jingoli i en av de tre emneknaggene hun tilføyde bildet: #MinMystiskeMann #JoeyJingoli #JegElskerDeg.

Kort tid etterpå delte Yolanda flere detaljer fra forholdet.

- 8 måneder og ting er solid, postet hun på Twitter med link til en sak om henne og kjæresten publisert av Extra TV.

Duoen ble introdusert for hverandre via felles kjente, og selv om Jingoli er en suksessfull forretningsmann, så er han også veldig jordnær, skriver E! News.

- De har møtt hverandres barn, og alle elsker Joseph, sier en kilde til nettstedet.

- Yolanda ønsker normalitet i livet sitt og Joseph er veldig stabil og ydmyk. De tilbringer mye tid sammen på gården hennes i Pennsylvania, men de har også vært i New York sammen for å jobbe og besøke barna sine.

- Datteren også forelsket

Nyheten om det nye kjærlighetsforholdet kommer bare litt over en måned etter at TV-stjernens eksmann, David Foster, giftet seg med den 34 år yngre «American Idol»-stjernen Katharine McPhee (35).

I helgen satte også Hadids eldste datter, Gigi, fart på ryktene om at hun skal ha forelsket seg på nytt etter bruddet fra «One Direction»-kjekkasen Zyan Malik (26).

Da ble hun nemlig observert sammen med den kjente modellen og «The Bachelorette»-skuespilleren Tyler Cameron på date i New York, ifølge E! News.

To dater på to døgn

Et øyenvitne fortalte til nettstedet at Hadid og Cameron var på bowling sammen med noen venner i den amerikanske metropolen mandag sist uke.

Dette skjedde bare ett døgn etter at paret ble sett sammen på sin første date dagen før. Da skal de ha hengt sammen i bydelen Brooklyn før de etter hvert dro hjem til supermodellen hvor skal ha drukket drinker sammen, skrev nettstedet.

- Hun er uten tvil interessert i Tyler. De møttes for drinker i går kveld i Soho og de kom utrolig godt overens. Det var veldig avslappet, og de lo sammen og hadde en kjempe god samtale, fortalte en kilde, og la til:

- De tar det begge rolig, men de har begge gjort det klart at de er interessert i hverandre.

Tyler og Gigi skal først ha møttes via Instagram, og som følge av at begge gjør det stort som modeller, skal de ha en rekke felles venner.

Vis mer

LES OGSÅ: Gigi Hadids stemor er norsk

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer