Cristiano Ronaldo:

Avslørte ny babynyhet - én måned etter tvillingfødselen

Cristiano Ronaldo ble akkurat far til tvillinger. En måned etter, er kjæresten gravid.

BLIR FORELDRE: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez skal bli foreldre. Det bekrefter fotballstjernen selv i et nytt intervju. Her poserer paret med Ronaldos eldste sønn, Cristiano jr. Foto: NTB scanpix
BLIR FORELDRE: Cristiano Ronaldo og Georgina Rodriguez skal bli foreldre. Det bekrefter fotballstjernen selv i et nytt intervju. Her poserer paret med Ronaldos eldste sønn, Cristiano jr. Foto: NTB scanpix Vis mer

(Seoghør.no): I midten av juni kom det flere meldinger om at fotballstjernen Cristiano Ronaldo (32) hadde blitt pappa til tvillinger, en beskjed han selv bekreftet på sosiale medier noen dager senere.

Siden da har kjekkasen delt flere bilder av de to små barna, og han virker utrolig stolt over familieforøkelsen. Det er ikke kjent hvem moren til barna er, da de ble født ved hjelp av surrogati.

Og nå, en knapp måned senere, smiler lykken for Ronaldo atter en gang. Han og kjæresten, Georgina Rodriguez (22), venter sitt første barn sammen!

Ronaldo er imidlertid allerede trebarnsfar - til de nyfødte tvillingene, og til sønnen Cristiano Ronaldo Jr.

Lykken smiler

Det er Sky News som omtaler saken. Litt over en måned etter at tvillingene Mateo og Eva kom til verden, er Ronaldo klar for nok en baby.

Sky siterer den spanske avisen El Mundo, som skriver at fotballspilleren er «veldig lykkelig» over at han igjen skal bli pappa. I intervjuet svarer han dessuten også på det fansen har lurt på lenge.

Blessed

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

- Hvordan går det med tvillingene?

- De er vakre, jeg er veldig glad, sier Real Madrid-spilleren henrykt.

Dette blir Ronaldos første barn med Georgina, som bare er 22 år gammel. Familien hennes har tidligere blitt spurt av journalister om hun faktisk venter barn, men de har blånektet helt frem til bekreftelsen kom denne uken.

VAKKER: Georgina er bare 22 år gammel, og blir i løpet av de neste månedene mamma til Cristiano Ronaldos barn. Foto: Shutterstock, NTB scanpix
VAKKER: Georgina er bare 22 år gammel, og blir i løpet av de neste månedene mamma til Cristiano Ronaldos barn. Foto: Shutterstock, NTB scanpix Vis mer

Selv om fotballspillerens kjæreste, kjent som en WAG (wives/girlfriends av fotballspillere, journ anm.), er førstegangsfødende, har Ronaldo altså allerede tre barn.

Den eldste, Cristiano Jr., er nå hele sju år gammel.

Georgina Rodriguez har tidligere jobbet for Gucci, og har vært modell. De to turtelduene, som snart blir foreldre, møtte hverandre for første gang i fjor.

Saken fortsetter nedenfor.

Lovely moments😍

Et innlegg delt av Cristiano Ronaldo (@cristiano)

Vil ikke fortelle hvem som er moren

Det manglet ikke på spekulasjoner på hvem babymoren var etter fødselen av Ronaldos eldste sønn. Blant annet ble det hevdet at spilleren betalte kvinnen, som ryktes å være en ung britisk student, nærmere 110 millioner kroner for å få full omsorgsrett for barnet.

- Folk spekulerer i om jeg var med den og den kvinnen, eller om det var surrogati. Jeg har aldri fortalt noen, og kommer heller aldri til å gjøre det, fortalte fotballspilleren i dokumentarfilmen «Ronaldo», ifølge Mirror.

Den 32 år gamle fotballhelten har tidligere fortalt at rollen som pappa har endret ham.

- Det er klart at noe sånt som dette påvirker deg. Det er en helt annen type ansvar. Kanskje jeg føler meg mer komfortabel. Jeg føler meg komfortabel når ting går bra - familien, klubben, vennene mine, det gir meg viktig støtte i alt annet, har han tidligere uttalt.

LES OGSÅ: Se, så like Ronaldo og sønnen er!