Kristin Størmer Steira:

Avslørte navnet på datteren

- Jeg har det bedre enn noensinne, jubler den nybakte langrenns-mammaen.

LYKKELIGE: Kristin Størmer Steira giftet seg med Devon Kershaw i 2015. I slutten av mai ble datteren, Asta Isabel, døpt i Nordre Ål kirke i Lillehammer. Foto: Espen Solli
LYKKELIGE: Kristin Størmer Steira giftet seg med Devon Kershaw i 2015. I slutten av mai ble datteren, Asta Isabel, døpt i Nordre Ål kirke i Lillehammer. Foto: Espen Solli Vis mer

(Seoghør.no): I fjor sommer røpet Kristin Størmer Steira (36) at hun ventet barn, og skistjernens lille vidunder kom til verden i januar i år.

Kristin giftet seg med den kanadiske langrennsløperen Devon Kershaw (34) i 2015, samme år som hun la skiene på hylla for godt.

I sommer var det endelig klart for barnedåp. Med hele familien samlet, var lykken endelig komplett for den lille familien.

Se og Hør var til stede da skistjernene døpte datteren, som har fått navnet Asta Isabel (seks mnd), i Nordre Ål kirke på Lillehammer.

- Det var en stor og hyggelig dag, og Asta Isabel var veldig snill og grei, slik hun pleier å være, forteller den stolte moren.

SPORTY: Devon Kershaw gratulerer Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 kilometer i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix
SPORTY: Devon Kershaw gratulerer Kristin Størmer Steira med tredjeplassen under verdenscuprennet på 10 kilometer i Davos vinteren 2013. Foto: NTB scanpix Vis mer

Mye alene

I en årrekke var Kristin en av Norges aller beste langrennsløpere med ett OL-gull og tre VM-gull i stafett. For to år siden valgte hun å legge opp, men ektemannen Devon er fortsatt svært aktiv og fokusert på karrieren.

Det har gjort at Kristin har fått ekstra mye kvalitetstid med sin lille hjerteknuser, og det er ingen tvil om at hun omfavner morsrollen.

- Det har vært en fin og deilig tid. Det å ha så mye tid til noe man er så glad, er helt topp. Jeg nyter hvert sekund med jenta mi, sier hun til Se og Hør.

Familiens støtte

Livet har virkelig tatt en helomvending etter at hun ble mor. De beinharde treningsøktene er erstattet av koselige trilleturer med datteren.

- Det har blitt et nytt og bedre liv. Jeg savner ikke mitt gamle, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg la opp. Jeg har det bedre enn noensinne!

SKIPROFIL: Kristin Størmer Steira sammen med Therese Johaug og Marit Bjørgen under OL i Sotsji i 2014, der de alle tok medaljer på 30 km fristil. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
SKIPROFIL: Kristin Størmer Steira sammen med Therese Johaug og Marit Bjørgen under OL i Sotsji i 2014, der de alle tok medaljer på 30 km fristil. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

I den første tiden med datteren, var støtten fra foreldrene ekstra viktig. Hun berømmer moren og farens innsats.

- Når Devon er borte, har jeg vært mye på hytta vår på Sjusjøen. Jeg har også bodd mye hos mamma og pappa på Lillehammer. De har vært en fantastisk støtte for meg - og verdens snilleste besteforeldre.

Kristin har vært forberedt på at hun kom til å være mye alene med babyen den første tiden, mens Devon fortsatt satser på langrennskarrieren.

- Jeg har stor tålmodighet med Devon. Jeg vet hvor mye det koster å satse, og jeg støtter ham 100 prosent, har hun tidligere fortalt til Se og Hør.

LES OGSÅ: Jennifer Aniston stråler av kjærlighet