FLOTT PAR: Toppsvømmer Lavrans Solli fant lykken med journalist Anja Johansen i fjor. Nå har de en liten datter sammen. Foto: Andreas Fadum
FLOTT PAR: Toppsvømmer Lavrans Solli fant lykken med journalist Anja Johansen i fjor. Nå har de en liten datter sammen. Foto: Andreas FadumVis mer

Avslørte navnet på babyen

Anja Johansen har lenge holdt både barnets kjønn og navnet skjult.

SEOGHØR.NO: I april ble journalist Anja Johansen (21) og den profesjonelle svømmeren Lavrans Solli (21) foreldre for første gang. 

Paret har lenge holdt både barnets kjønn og navn skjult for offentligheten, men har nå valgt å dele dette.

På bildedelingstjenesten Instagram la Anja ut et bilde av seg selv sammen med babyen. Under bildet sto det: «Lille frø... Lille Frøya».

bloggen sin la hun ut det samme bildet med teksten: «Frøya (fra norrønt): er fruktbarhets- og kjærlighetsgudinnen, krigs- og dødsgudinne. Frøya var den vakreste av åsynjene».

Barnet, som ble født to måneder før termin, er fremdeles på sykehuset sammen med Anja. På bloggen sin avslører hun at det til tider er kjedelig å tilbringe så mye tid på sykehuset:

«Det er ikke snakk om å være en 'dårlig mor' fordi jeg innrømmer at jeg kjeder meg her, men jeg kjenner ønsket om å komme hjem, begynne å bruke vognen, ta på de små søte klærne, og ikke minst... LØFTE barnet mitt opp fra en normal seng uten tusen ledninger! Vi må bruke tiden til hjelp, og når lille frø har spiste seg stor og sterk blir alt litt lettere.»

LES OGSÅ: La ut magebilde syv dager etter fødsel