Cheryl og One Directions Liam Payne:

Avslørte magen etter måneder med babyrykter

Popstjernen gjemmer seg ikke mer. 

VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne smilte til det oppmøtte pressekorpset da de skulle inn på en julekonsert i London i går. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjernen endelig frem babymagen, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
VISTE SEG FRAM: Popstjernen Cheryl og Liam Payne smilte til det oppmøtte pressekorpset da de skulle inn på en julekonsert i London i går. I en tettsittende, grønn kjole viste den 33 år gamle stjernen endelig frem babymagen, som hun i månedsvis har prøvd å holde skjult. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer
Publisert

SEOGHØR.NO: De siste månedene har det stormet rundt artisten Cheryl Ann Fernandez-Versini (33), tidligere kjent som både Cheryl Cole og Cheryl Tweedy.

Ryktene om at hun og kjæresten, Liam Payne (23) fra One Direction, venter barn har vært slått opp i flere internasjonale medier.

Sangerinnen, som er godt kjent for låten «Fight For This Love», har holdt en lav profil og har valgt å ikke kommentere saken.

Cheryl ble det store samtaleemnet da hun dukket opp på en L'Oreal-fest i Paris i oktober. Flere mente da at hun hadde en kul på magen.

Samme måned lanserte sin nye parfyme «Storm Flower» på et hotell i London, og flere meldte om at hun nærmest satt som limt fast i bordet. Det for å skjule magen.

Viste stolt frem magen

På tirsdag virket det likevel som hun nå hadde bestemt seg for å gi blanke [email protected]# i hva folk tenker. Sammen med sin ti år yngre kjæreste viste hun stolt fram magen i en tettsittende kjole.

Det var Daily Mail som først omtalte gladsaken. På vei til en julekonsert, arrangert av Quintessentially Foundation, var det klart at 33-åringen ventet barn.

Artikkelen fortsetter under.

STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke da de gikk inn til julekonserten. Cheryls grønne kjole viste fram det ryktebørsen har visst lenge - hun er gravid. Magen kom godt fram i Alexander Wang-kreasjonen, og smilet hennes viser ren lykke. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix
STRÅLTE HÅND I HÅND: Cheryl og Liam strålte av lykke da de gikk inn til julekonserten. Cheryls grønne kjole viste fram det ryktebørsen har visst lenge - hun er gravid. Magen kom godt fram i Alexander Wang-kreasjonen, og smilet hennes viser ren lykke. Foto: XPOSUREPHOTOS.COM, NTB scanpix Vis mer

Den olivengrønne Alexander Wang-kjolen hun hadde valgt for anledningen overlot lite til fantasien, og kulen på magen har blitt betydelig større enn hva den var da ryktene først begynte å versere.

Britiske Daily Mail skriver at de forsøkte å få en kommentar fra management til Cheryl, men at de avslo å si noe om saken. En kan derfor undre på når hun egentlig har planer om å fortelle gledesnyheten til verden.

På tross av et det store, oppmøtte pressekorpset, klarte paret å komme seg til konserten. Liam skal ha vært veldig beskyttende overfor Cheryl, og skal bevisst ha ført henne sikkert inn i lokalet.

Forsnakket seg

Selv om paret ikke har sagt noe selv om babynyheten, har det kommet flere hint gjennom hele svangerskapet.

Koreografen i TV-programmet «X-factor», Brian Friedman (39), forsnakket seg i et intervju tidligere denne måneden, og avslørt baby-nyheten til magasinet New!.

VILLE IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London i slutten av oktober. Flere mente hun ville skjule den voksende magen. Foto: Rex Features, NTB scanpix
VILLE IKKE RIKKE SEG: Cheryl Cole satt som limt fast bak bordet under en signering i London i slutten av oktober. Flere mente hun ville skjule den voksende magen. Foto: Rex Features, NTB scanpix Vis mer

- Alle vil jo forelsket seg å være lykkelig. Og nå skal de ha en baby sammen, så de har definitivt funnet noe bra. Det er morsomt å tenke tilbake på hvor lenge siden de møttes for første gang.

Og det var tydelig at Brian er lykkelig på deres vegne.

Traff hverandre på jobb

Cheryl og Liam møttes nemlig første gang gjennom «X-Factor» hvor Liam prøvde seg på audition i 2008, men ikke kom gjennom nåløyet.

På den tiden var Cheryl derimot gift med fotballstjernen Ashley Cole.

- Det er noe ironisk med at de to kom inn i industrien på samme måte, så de hadde en umiddelbar gnist mellom hverandre, forteller han til bladet.

I februar 2016 skrev The Sun at skjønnheten hadde falt pladask for den ti år yngre artisten Liam Payne.

Ifølge kildene skal romansen mellom de to stjernene ha startet i desember - rett etter bruddet mellom Cheryl og ektemannen.

Den stormforelskede 23-åringen skal også ha tatovert en stor tatovering av en rose på hånda si, en lignende Cheryl i 2013 tatoverte nederst på ryggen og rumpa. Payne skal ha besøkt tatoveringsstudioet i januar.

- Liam og Cheryl er i et forhold. Det var uventet, men de gjør hverandre ekstremt lykkelige, sa kilden til The Sun.

MØTTES GJENNOM «X-FACTOR»: Cheryl Cole møttes først gjennom X-factor i 2008, men igjen i 2010 når «One Direction» ble opprettet. Foto: NTB scanpix
MØTTES GJENNOM «X-FACTOR»: Cheryl Cole møttes først gjennom X-factor i 2008, men igjen i 2010 når «One Direction» ble opprettet. Foto: NTB scanpix Vis mer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer