Fran Drescher:

Avslørte legningen etter 21 års ekteskap

Snakker ut om forholdet til eksmannen.

NÆRT FORHOLD: Etter 21 års ekteskap skilte Fran Drescher og Peter Marc Jacobson seg. Etter skilsmissen fortalte sisntevnte at han var homofil. Nå forteller «The Nanny»-stjernen om hvordan forholdet til Jacobson er etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix
NÆRT FORHOLD: Etter 21 års ekteskap skilte Fran Drescher og Peter Marc Jacobson seg. Etter skilsmissen fortalte sisntevnte at han var homofil. Nå forteller «The Nanny»-stjernen om hvordan forholdet til Jacobson er etter skilsmissen. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I 1993 ble den første episoden av serien «The Nanny» sendt på TV, og Fran Drescher (61) ble raskt kjent som «hun høylytte med den skjærende stemmen».

Serien, som hun selv skrev sammen med sin daværende ektemann, Peter Marc Jacobson, var en kjempesuksess. Den rullet og gikk på TV i hele seks år, før siste episode ble sendt i juni 1999. Etter å ha vært sammen siden de var tenåringer og gift i 20 år, separerte, paret seg, og i 1999 var skilsmissen et faktum

I 2010 ble det kjent at grunnen bak skilsmissen var at Jacobson mot slutten av ekteskapet hadde stått fram som homofil.

POPULÆR SERIE: Fran Drescher spilte hovedrollen som barnepiken Fran Fine, som forelsket seg i Maxwell Sheffield, spilt av Charles Shaughnessy. Foto: Heritage
POPULÆR SERIE: Fran Drescher spilte hovedrollen som barnepiken Fran Fine, som forelsket seg i Maxwell Sheffield, spilt av Charles Shaughnessy. Foto: Heritage Vis mer

Måtte finne seg selv

Nå, ni år senere, forteller 61-åringen åpenhjertig om forholdet til eksmannen, som ifølge henne selv, er bedre enn noensinne.

- Vi var fantastiske til å skrive og produsere sammen. Nå er vi bestevenner. Foreldrene mine ser fortsatt på ham som en sønn, forteller Fran til Fox News.

Jacobson innrømmet overfor Drescher at han var homofil to år etter at deres 21 år lange ekteskap tok slutt, men Jacobson skal ha fortalt at han muligens var biseksuell under ekteskapet deres, ifølge People.

Drescher fortalte til People i 2011 at eksmannen benektet seksualiteten sin, noe som gjorde ham sint og kontrollerende. Det førte til at hun valgte å forlate ham.

TETT BÅND: Fran Drescher og Peter Marc Jacobson skilte seg i 1999 men har fortsatt et nært forhold. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB scanpix
TETT BÅND: Fran Drescher og Peter Marc Jacobson skilte seg i 1999 men har fortsatt et nært forhold. Her er duoen avbildet i 2014. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Helt ærlig, han ville ikke at ekteskapet skulle ta slutt. Jeg trengte at det skulle ta slutt. Jeg trengte å finne meg selv utenfor ekteskapet og han trengte å finne seg selv utenfor ekteskapet. Han var sint på meg en god stund, forteller 61-åringen i intervjuet med Fox News.

Ville ikke skille seg

Jacobson har selv uttalt seg om ekteskapet i et tidligere intervju med Huffington Post. I intervjuet innrømmet Jacobson at han ikke ønsket en skilsmisse fra «The Nanny»-stjernen.

- Jeg levde lykkelig i fornektelse. Da hun ønsket skilsmisse ble jeg sint fordi det betydde at jeg var nødt til å innse hvem jeg egentlig var. Jeg levde ikke et dobbeltliv. Jeg var gift med Fran og jeg var trofast, fortalte han den gang.

På spørsmål om hva som skjedde etter skilsmissen, svarer Jacobson at han prøvde å date andre kvinner, men at det ikke føltes riktig.

- Det var noen venner av meg som ville spleise meg med Sharon Stone, men jeg sa nei. Da skjønte jeg at noe var galt. Hvis jeg var heterofil, hadde jeg definitivt villet date Sharon Stone. Så det var mitt første store tegn, sa Jacobson og la til:

- Jeg visste at jeg ikke hadde vært sannferdig mot meg selv og at jeg måtte grave litt dypere i meg selv.

Det var i støtte for eksmannen og for å hedre ham, at Fran Drescher senere ble en aktivist for LHBT-miljøet. Ifølge Ranker samlet hun inn penger i 2008 for å bidra til å fjerne USAs forbud mot homofilt ekteskap, og hun har i senere tid blitt ordinert prest, så hun kan vie par av samme kjønn.

Saken fortsetter nedenfor.

Kreftdiagnose

Det skulle en sjokkerende diagnose til for å gjenoppbygge relasjonen mellom eksparet. Mens Drescher var travelt opptatt med å spille inn den siste sesongen av den berømte tv-serien i 1999, prøvde hun desperat å finne ut av hva som feilet henne.

Det var ikke før i 2000, året etter at «The Nanny» ble tatt av skjermen. at 61-åringen fikk sjokkbeskjeden om at hun hadde livmorhalskreft. Drescher er for øvrig frisk i dag, og har gitt ut boka «Cancer Schmancer», der hun deler sine tanker om sykdommen.

FIKK LIVMORHALSKREFT: Fran Drescher fikk for 19 år siden sjokkbeskjeden om at hun hadde fått livmorhalskreft. I dag er hun kreftfri, og har blant annet opprettet organisasjonen «The Cancer Schmancer Movement». Foto: NTB scanpix
FIKK LIVMORHALSKREFT: Fran Drescher fikk for 19 år siden sjokkbeskjeden om at hun hadde fått livmorhalskreft. I dag er hun kreftfri, og har blant annet opprettet organisasjonen «The Cancer Schmancer Movement». Foto: NTB scanpix Vis mer

Syv år etter at stjernen ble kreftfri, opprettet hun en organisasjon oppkalt etter boken, «The Cancer Schmancer Movement». Organisasjonens formål er å få kvinner til å ta kontroll over kroppen sin, få et bedre forhold til helsepersonell og la alle få vite at «kvinners stemme er høyere og mektigere enn det meste».

I intervjuet med Fox forteller 61-åringen at kreftdiagnosen brakte dem nærmere hverandre.

- Da jeg fikk kreft var et av høydepunktene det minuttet jeg fortalte ham (Jacobson, red.anm.) det. Han brast i gråt og alt sinnet hans forsvant, minnes stjernen.

Nært forhold

I 2011 returnerte «The Nanny»-stjernen endelig til tv-skjermen med TV-serien «Happily Divorced», som var basert på ekteskapet med Jacobson. Serien tok imidlertid slutt i 2013, men kjærligheten og vennskapet mellom eksparet besto.

- Vi er familie. Det er hva det er, og vi elsker hverandre. Alle har rett til å leve et autentisk liv, forteller Drescher.

Det er ikke første gang stjernen har fortalt åpenhjertig om forholdet til eksmannen gjennom 21 år.

Ifølge Daily Mail dukket hun opp på en rød løper i 2015, og da fikk hun spørsmål om hvordan hun ikke merket at Jacobson var homofil.

- Jeg har en homofil kunstforhandler, en homofil hudlege, ikke minst en homofil frisør og en homofil eksmann. Jeg blir alltid spurt av andre «hvordan visste du det ikke?» Han (Jacobson, red.anm.) elsker dekorering, mote og klær, men vi hadde faktisk mye sex, avslørte hun, ifølge den britiske tabloidavisen.

Ulike klipp av Johnny Depp i forbindelse med skilsmisse-skandalen. Video licensed from NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg på nytt

«The Nanny»-stjernen fant kjærligheten på ny etter skilsmissen med Jacobson, og I 2014 giftet 61-åringen seg med forskeren Shiva Ayyadurai, under en intim seremoni med venner og familie i deres felles hjem.

Da hadde de bare kjent hverandre i ett år, etter de møtes under en tilstelning hos den kjente legen Deepak Chopra.

SKILT: I 2016 ble det kjent at Fran Drescher og Shiva Ayyadurai skulle skilles etter to år som ektefeller. Foto: Getty Images
SKILT: I 2016 ble det kjent at Fran Drescher og Shiva Ayyadurai skulle skilles etter to år som ektefeller. Foto: Getty Images Vis mer

- Fran hørte meg snakke, vi ble forelsket, og vi har vært sammen siden. Hver dag med Fran er en feiring, har Ayyadurai tidligere uttalt til Huffington Post.

To år senere tok ekteskapet med Ayyadurai slutt. Nyheten om bruddet delte hun på Instagram.

- Shiva og jeg går fra hverandre. Jeg er takknemlig for all tida med ham. Ingen anger. Livet er en reise med mange kapitler. Takk for all støtten. Kjærlighet er kjærlighet, skrev hun til et bilde av seg selv med et smil om munnen.

LES OGSÅ: - To av ekteskapene mine teller ikke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer