PÅ BEDRINGENS VEI: Radiovertinne Robin Quivers fortalte mandag denne uken lytterne sine at hun hadde slitt med kreftsykdom siden midten av 2012. Foto: Stella Pictures
PÅ BEDRINGENS VEI: Radiovertinne Robin Quivers fortalte mandag denne uken lytterne sine at hun hadde slitt med kreftsykdom siden midten av 2012. Foto: Stella Pictures Vis mer

Avslørte kreftsykdom på direkten

Robin Quivers ga radiofansen sjokk.

SEOGHØR.NO: Under det direktesendte radioprogrammet «The Howard Stern Show» avslørte Sterns «sidekick» Robin Quivers (61) at hun siden midten av fjoråret har holdt radioprogrammet fra sin egen stue på grunn av at hun har kjempet mot kreftdiagnosen hun fikk i fjor.

Kreftsvulsten som ble funnet i livmoren hennes var på størrelse med en grapefrukt, og Quivers fortalte lytterne videre at hun er blitt operert og har gjennomgått strålebehandling.

Howard Stern (59) og Quivers har jobbet side om side i over 32 år, og han fortalte lytterne at kollegaens kreftidiagnose gikk svært hardt innpå ham, og at han begynte å planlegge begravelsen hennes.

- Jeg må være ærlig, jeg trodde du aldri skulle overleve, fortalte han på direkten.

61-åringen har kun vært fraværende fra tre radiosendinger i løpet av kreftsykdommen. Ifølge People har Quivers respondert godt på behandlingen og er nå på bedringens vei.

LES OGSÅ: Benny Borgs kone døde