Kathy Hilton:

Avslørte kjønnet på Jennifer Anistons barn. Det var bare ett problem

Skuespilleren har ikke bekreftet noen graviditet. 

USANNE RYKTER: Jennifer Aniston er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Likevel har hun måtte tåle usanne rykter om graviditet flere ganger i løpet av karrieren. Denne uken hevdet Kathy Hilton at Hollywood-stjernen skulle bli mor til en pike. Foto: NTB Scanpix. 
USANNE RYKTER: Jennifer Aniston er en av Hollywoods mest ettertraktede skuespillere. Likevel har hun måtte tåle usanne rykter om graviditet flere ganger i løpet av karrieren. Denne uken hevdet Kathy Hilton at Hollywood-stjernen skulle bli mor til en pike. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

(Seoghør.no): Helt siden skuespiller Jennifer Aniston (48) slo gjennom har ryktene rundt en mulig graviditet svirret.

VELTRENT: Jennifer Aniston viste frem sin veltrente kropp i en sort, formnær kjole under årets Oscar-utdeling. Her sammen med ektemannen, Justin Theroux. Foto: NTB Scanpix. 
VELTRENT: Jennifer Aniston viste frem sin veltrente kropp i en sort, formnær kjole under årets Oscar-utdeling. Her sammen med ektemannen, Justin Theroux. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Likevel har den amerikanske skuespilleren aldri fått barn.

Etter helgens Oscar-utdeling, hvor «Friends»-skuespilleren viste frem sin slanke figur i en formnær kjole, ser det imidlertid ut til at Kathy Hilton (57) spår en annen fremtid for Aniston.

Hilton, som er mor til Nicky (33) og Paris Hilton (36) har nemlig twitret at hun vet kjønnet på Anistons kommende barn.

«Jennifer Aniston er slående vakker i kveld. Jeg kan fortelle dere at hun får en jente. 100 prosent», skriver Hilton.

Hilton har imidlertid slettet meldingen i ettertid.

Følgere av 57-åringen har lurt på om hun har forvekslet Aniston med Natalie Portman (35). «Black Swan»-skuespillerens termin er nemlig like rundt hjørnet. Portman var imidlertid ikke til stede under Oscar-utdelingen. Dette skriver Daily Mail.

Jennifer Aniston har foreløpig ikke kommentert Twitter-meldingen.

SLETTET MELDINGEN: Kathy Hilton slettet Twitter-meldingen sin. Foto: Skjermpdump / Twitter
SLETTET MELDINGEN: Kathy Hilton slettet Twitter-meldingen sin. Foto: Skjermpdump / Twitter Vis mer

Falske rykter

Det er nemlig ikke første gang at folk har hevdet at Aniston har vært gravid. Gjennom hele sin karriere har hun måtte takle oppspinnet, og senest i fjor ble det kjent at hun var gravid.

Den gang var det kjendisnettstedet In Touch som startet ryktene etter at det var blitt oppdaget en rekke bikinibilder av stjernen.

Saken fortsetter under bildet.

FRIENDS: Jennifer Aniston har vært en ettertraktet skuespiller siden hun slo igjennom som «Rachel» i «Friends» som hadde premiere i 1994. Foto: NTB Scanpix. 
FRIENDS: Jennifer Aniston har vært en ettertraktet skuespiller siden hun slo igjennom som «Rachel» i «Friends» som hadde premiere i 1994. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Nettstedet hevdet de hadde kilder som kunne bekrefte at «Friends»-stjernen var gravid med sin førstefødte.

- Hun er gravid. Hun og Justin er i ekstase! Jen har drømt om å bli gravid i årevis, skal kilden ha sagt.

Like etterpå slo imidlertid en representant for Aniston hardt ned på ryktene.

- Hele historien er oppspinn. Hun er ikke gravid. In Touch burde skamme seg, sier talspersonen til nettstedet GossipCop.com.

- Drittlei

Siden «Friends»-debuten i 1994 har Jennifer Aniston (48) vært en av de mest ettertraktede skuespillerne på markedet.

GIFT: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015 etter tre års forlovelse. Foto: NTB Scanpix. 
GIFT: Jennifer Aniston og Justin Theroux giftet seg i 2015 etter tre års forlovelse. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Berømmelsen har gjort henne til et lukrativt mål for amerikansk presse, som ifølge Aniston selv, gjerne utsetter henne og andre for fare i jakt på de perfekte bildene.

I et leserinnlegg i Huffington Post tok skuespilleren i fjor et oppgjør med amerikansk presse.

- Jeg er ikke gravid, jeg er drittlei. Jeg er lei den nærmest sportslige granskningen og nedrakkingen av kropper som skjer hver dag, forkledd som journalistikk, ytringsfrihet eller kjendis-nytt, skrev Aniston i innlegget.

Hun forteller at hun og ektemannen Justin Theroux (45) hver dag blir plaget av paparazzi, og at enkelte av dem går langt for å få de perfekte bildene. Aniston mener dette kan være farlig for både dem og andre fotgjengere.

LES OGSÅ: «Gossip Girl»-stjernen har giftet seg