Carrie Underwood:

Avslørte kjønnet på babyen

- Seriøst, kan du gi oss et lite babyhint?

SNART TOBARNSMOR: Onsdag ledet country-stjernene Brad Paisley og Carrie Underwood CMA Awards i Nashville, og fra scenen røpet hun babykjønnet på sitt ufødte barn. Foto: NTB Scanpix
SNART TOBARNSMOR: Onsdag ledet country-stjernene Brad Paisley og Carrie Underwood CMA Awards i Nashville, og fra scenen røpet hun babykjønnet på sitt ufødte barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I august kom den gledelige nyheten om at country-stjernen Carrie Underwood (35) og ektemannen Mike Fisher (38) venter sitt andre barn sammen. Fra før av har de sønnen Isaiah (3).

Kort tid etterpå avslørte den talentfulle artisten at de lenge hadde prøvd å gi sønnen et søsken, men veien til å bli tobarnsforeldre hadde vært lang og hard.

- Jeg hadde planlagt at 2017 skulle være året hvor jeg jobbet med ny musikk og fikk en baby. Vi ble gravide tidlig det året, men det gikk ikke, fortalte hun åpenhjertig i september til CBS Sunday Morning.

Videre delte Underwood at hun hadde mistet tre ufødte barn på ett år.

Saken fortsetter nedenfor.

Spøkte med Carries ektemann

Nå er hun altså snart ved veis ende i sitt andre svangerskap, og da hun onsdag ledet prisutdelingen Country Music Awards sammen med musikerkollega Brad Paisley (46), avslørte Carrie kjønnet på barnet i magen.

Under Country Music Awards i 2014, røpet Paisley kjønnet på Underwoods første barn ved et uhell, og onsdag spøkte han om å gjøre det igjen.

- Husker du sist da jeg forsnakket meg? spurte country-stjernen den vordende moren på scenen, skriver Contactmusic.com.

- Hvordan kan jeg noen gang glemme det? svarte Carrie.

Deretter fortsatte Paisley med å spekulere i om det kanskje ikke er Underwoods ektemann, Mike Fisher, som er far til det ufødte barnet.

- I dag skal vi avsløre noe enda mer spennende. Hvem som er far til barnet! Mike, vi heier alle på deg. Hva sier magefølelsen din? spurte han til stor latter fra salen.

- Men seriøst, kan du gi oss et lite babyhint, Carrie? Blir det Johnny eller June? Keith eller Nicole? Garth eller Trisha? Tim eller Faith? George eller Tammy? Waylon eller Willie? presset han videre og fikk endelig et svar av Underwood:

- Gode Gud! Willie! Det er en Willie! avslørte 35-åringen - og ved å velge et guttenavn bekreftet hun også at hun venter nok en sønn.

Saken fortsetter nedenfor.

View this post on Instagram

Me and Carrie, and Carrie, and Carrie... #cmaawards

A post shared by Brad Paisley (@bradpaisley) on

Har funnet babynavn

Nylig innrømmet Grammy-vinneren at svangerskap nummer to har vært vanskeligere enn sitt første.

- Det definitivt annerledes denne gangen. Det stemmer virkelig det folk sier om at hvert svangerskap er forskjellig. Det er ulike symptomer. Dette har vært litt hardere for kroppen min av en eller annen grunn. Men det har likevel gått veldig bra, delte hun, ifølge Contactmusic.com.

Carrie og Mike har også bestemt seg for hva den lille gutten skal hete.

- Vi har valgt navn, men det ønsker vi å holde for oss selv.

Det var i 2010 at Carrie Underwood gikk til alters med Mike Fisher, etter å ha blitt forlovet før jul i 2009. Til bryllupet sitt skal paret ha leid hele luksushotellet Ritz-Carlton i Greensboro, North Carolina, for nesten to millioner kroner.

- Livet mitt er ikke så veldig forskjellig nå, fra da vi datet, sa sangstjernen da hun gjestet «The Today Show» etter bryllupet, og viste frem gifteringen foran kameraene.

LES OGSÅ: - Går utover mange hvis han ødelegger