Chrissy Teigen og John Legend:

Avslørte kjønnet på babyen

Røpet nyheten i forbindelse med Grammy Awards.

VENTER BARN: Chrissy Teigen og John Legend blir foreldre for andre gang i 2018. I forbindelse med Grammy Awards i natt, avslørte førstnevnte kjønnet på den kommende babyen. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Chrissy Teigen og John Legend blir foreldre for andre gang i 2018. I forbindelse med Grammy Awards i natt, avslørte førstnevnte kjønnet på den kommende babyen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

(Se og Hør): I slutten av november kunne superparet Chrissy Teigen (31) og John Legend (38) avsløre at de venter sitt andre barn.

Ekteparet var blant gjestene som dukket opp på den røde løperen under Grammy Awards i natt, hvor Teigen stolt kunne vise frem sin voksende mage.

Modellen har lagt ut flere bilder av seg selv på Instagram fra nattens feiring, der hun på ett av bildene avslører kjønnet på den kommende babyen.

- Mamma sammen med sin lille gutt, skriver Teigen.

mama and her baby boy

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

Slet med å bli gravid

Paret har ett barn sammen fra tidligere av. Etter en lang og vanskelig prosess kom datteren Luna til verden i april i 2016.

Chrissy og John har flere ganger vært åpne om at de har slitt med å få barn, etter at de giftet seg i 2013.

- For å være ærlig har John og jeg problemer, innrømmet Teigen til People tidligere i fjor.

Hun fortalte at hun i lengre tid hadde gått til fertilitetsleger.

- Vi ville hatt barn for fem eller seks år siden hvis det hadde vært mulig, men det har virkelig vært en prosess.

Valgte kjønnet selv

Det var under Screen Actord Guild Awards tidligere i fjor at de første spekulasjonene om at paret ventet et barn til begynte å florere.

Da fortalte nemlig Chrissy at hun og John planlegger å få et barn til, og da var ikke Chrissy i tvil om hvilket kjønn hennes neste barn skulle ha.

- Herregud, en gutt er neste ut, det kan jeg forsikre deg om, fortalte hun til ET Online den gang.

Detalj vakte oppsikt

Grammy Awards gikk av stabelen i Madison Square Garden i New York for 60. gang i natt. ​

Tradisjonen tro er utdelingen ofte preget av både glitter, glamour og flotte antrekk. Årets show var intet unntak, men da stjernene dukket opp på den røde løperen, var det spesielt én detalj som vakte oppsikt.

Både artister, produsenter og andre markante profiler tilknyttet musikkbransjen kunne nemlig sees å bære en hvit rose.

Initiativet har ikke gått upåvirket hen i tradisjonelle, så vel som i sosiale medier. Ifølge CNN og The New York Times er markeringen en del av en kampanje som har dukket opp som følge av #metoo-bølgen og har fått navnet «Time's Up». ​

Den hvite rosen symboliserer dermed at man viser støtte til sistnevnte kampanje.

Blant stjernene som bar den hvite rosen, finner man Kelly Clarkson (35), Rita Ora (27), Miley Cyrus (25), Cyndi Lauper (64), Lady Gaga (31) og Lana Del Rey (32). Kampanjen strekker seg dermed videre fra Golden Globe-utdelingen, som gikk av stabelen i begynnelsen av januar.

Den gang ble «Time's Up»-kampanjen markert ved at noen av verdens største stjerner viste seg frem i svarte antrekk løperen.

LES OGSÅ: Her tar følelsene overhånd for Kesha