Avslørte kjempetatovering under brystene

Rihanna hedrer bestemoren som døde for tre måneder siden.

GUDINNEN ISIS: Den egyptiske gudinnen Isis har fått plass under brystene til Rihanna. Resultatet viste hun frem på Twitter. Foto: FameFlynet  / Twitter
GUDINNEN ISIS: Den egyptiske gudinnen Isis har fått plass under brystene til Rihanna. Resultatet viste hun frem på Twitter. Foto: FameFlynet / Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: I sommer mistet Rihanna (24) bestemoren Ciara «Dolly» Brathwaite, som tapte kampen mot kreften.

Nå har sangstjernen skaffet seg en kjempetatovering under brystene for å hedre bestemoren.

Tatoveringen viste den egyptiske gudinnen Isis, som symboliserer reinkarnasjon. Isis står på ett kne mens hun holder vingene ut under brystene til stjernen.

«Gudinnen Isis, en komplett kvinne og modell for fremtidige generasjoner. #Grangrandolly - Alltid i og på mitt hjerte. #1love», skrev Rihanna på sin egen Twitter-side til det vedlagte bildet.

Rihanna og bestemoren hadde et veldig nært forhold, og sangeren skal ha blitt knust etter at Dolly døde.

Det ble hevdet at hun ikke klarte å kontrollere alkoholinntaket, og at hun drakk for å slukke sorgene etter tapet av bestemoren.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Rihanna stjal showet på MTV-festen

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer