Jonis Josef:

Avslørte kjæreste på direkten

- Jeg er kjempeforelsket!

KJÆRESTE: Komiker Jonis Josef avslørte kjæreste på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet». Her er han avbildet i en episode av «Kongen av Gulset». Foto: Torstein Østberg/Spark AS/NRK
KJÆRESTE: Komiker Jonis Josef avslørte kjæreste på direkten i NRK P3-programmet «Lørdagsrådet». Her er han avbildet i en episode av «Kongen av Gulset». Foto: Torstein Østberg/Spark AS/NRK Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Livet ser ut til å smile for komiker Jonis Josef (27), også kjent som «Kongen av Gulset». Skien-gutten kunne nemlig nylig avsløre at han ikke lenger er singel - noe han ikke legger skjul på i det hele tatt.

Det var da komikeren gjestet den 12 timer lange sendingen til NRK P3-programmet «Lørdagsrådet» denne helgen at han avslørte den hyggelige nyheten. I rådet satt blant andre artist Fay Wildhagen (26) og Janne Rønningen (50), sammen med programleder Live Nelvik (36).

- Har gledet meg

Avsløringen kom da Nelvik spurte om Josef var sammen med noen nå, som en introduksjon av hvordan det står til med deltakerne i rådet. Josef åpnet med å forklare at han hadde gledet seg ekstra mye til denne spørsmålsrunden.

- Ja, fordi jeg er jo så forelsket nå, sier han stolt.

Videre forteller 27-åringen at kjæresten heter Inger, og at han har tatt henne med til sendingen, fordi de skal videre til Trondheim etterpå.

- Du er en myk mann, og du tar henne med deg hit! sier en opprømt Nelvik etter at hun finner ut at han hadde tatt med seg kjæresten på «jobb».

Se og Hør har ikke lyktes i å få en kommentar fra Jonis Josef om den hyggelige nyheten.

Fra 4-stjerners middag på TVNorge. Vis mer

Avslørt på Lindmo

Dette er ikke første gang et forhold avsløres på «direkten». Også paneldeltaker Fay Wildhagen har opplevd å få forholdet sitt offentliggjort på samme måte.

Tidligere i år gjestet nemlig Ronny Brede Aase (33), Markus Neby (27) og Silje Nordnes (34) fra «P3Morgen» NRK-talkshowet «Lindmo» - hvor Neby kom med en noe overraskende avsløring.

Under besøket avslørte Neby hvem den hemmelige kjæresten til Nordnes var, etter at det lenge hadde versert rykter om at hun hadde funnet kjærligheten med en viss musiker - uten at offentligheten visste hvem. Overrasket ble publikum, spesielt Nordnes, over at Neby fortalte at det var Wildhagen som var 34-åringens nye kjærlighet.

Dette ble også en overraskelse for Wildhagen. Hun fikk nemlig en «heads up» på SMS etter sendingen om at «hele» Norge nå fikk vite om forholdet med Nordnes.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

:) 💅🏼

Et innlegg delt av Fay Wildhagen (@faywildhagen)

- Det var godt

For mange hadde kanskje en slik avsløring av eget privatliv ikke vært helt ønskelig, men skal vi tro Wildhagen var det like greit at avsløringen skjedde på denne måten. Det fortalte hun da hun gjestet radioprogrammet «Selskapssjuk» på NRK P13 i etterkant.

- Jeg fikk en snill melding hvor hun (Nordnes, journ.anm.) sa at Markus har «blowa» det. Det er bedre at det var han enn at vi på et tidspunkt «står fram», for det synes jeg er så flaut og teit, sa Wildhagen.

Videre forklarte hun at de begge hadde skjønt at en avsløring kom til å finne sted, til tross for at de flere ganger hadde svart «nei» på henvendelser angående forholdet.

- Så det var godt. Det var bare «Lindmo», sa hun i radioprogrammet.

LES OGSÅ: Fryktet at forholdet skulle ryke

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer