Markus Neby:

Avslørte kjæreste på direkten

Markus Neby er ikke lenger singel.

AVSLØRTE KJÆRESTE: P3morgens programledere deler ofte av sitt privatliv med lytterne. Nå kan Markus Neby (nr. to f.v) avsløre at han har fått seg kjæreste. Her er trioen sammen med radio-kollega Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRTE KJÆRESTE: P3morgens programledere deler ofte av sitt privatliv med lytterne. Nå kan Markus Neby (nr. to f.v) avsløre at han har fått seg kjæreste. Her er trioen sammen med radio-kollega Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Trioen fra radioprogrammet «P3morgen» har opp gjennom årene blitt folkekjære programledere, mye fordi de deler mye om seg selv på lufta.

I torsdagens sending av morgenshowet kunne Markus Neby (27), nok en gang, avsløre en personlig nyhet. Nemlig at han har fått seg kjæreste.

Det var under en samtale med kollegaene Silje Nordnes (34) og Ronny Brede Aase (32) om det voldsomme uværet som kom over Oslo onsdag kveld, at Neby avslørte sin nye sivilstatus. I programmet forteller han nemlig at han var på vei hjem etter en barnebursdag sammen med kjæresten sin da regnet plutselig traff byen.

- Jeg kjørte hjem med kjæresten min. Hun kan kjøre bil og har bil, sa blant annet Neby i samtalen, hvorpå kollegaene gratulerte ham.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Neby om den hyggelige nyheten.

Avslørte «hemmelig» kjæreste

Hvem den utkårede er, holder Neby tett til brystet enn så lenge. Det gjorde han derimot ikke med sin kollega, Silje Nordnes, da de gjestet «Lindmo» denne våren.

Selv om Nordnes allerede for lang tid siden hadde avslørt at hun hadde fått seg kjæreste, var hvem hennes utkårede var på dette tidspunktet en godt bevart hemmelighet.

Det ordnet Neby da han avslørte under opptak av programmet, at Nordnes er sammen med artist Fay Wildhagen (25).

Avsløringen sørget for stor applaus blant publikum, og det virket ikke som at Nordnes så det komme. I ettertid viste det seg at heller ikke Wildhagen var kjent med at hun ville bli navngitt på «direkten», men at hun fikk en «heads up» på SMS etter innspillingen.

Avslørte brudd

Nebys kjæresteavsløring kommer nøyaktig ti måneder etter at han i samme program kunne avsløre at han hadde blitt singel etter et fem år langt forhold.

Den gangen var det kollega Brede Aase som fikk Neby til å røpe bruddet, etter at han overraskende spurte om de ikke snart skulle snakke om at Markus var blitt singel.

- Det er trist, men bruddet har vært så fint som et brudd kan være, svarte Neby kollegaen.

Videre forklarte programlederen den gang at det var viktig for ham at lytterne skulle vite at han og eksen fremdeles hadde god kontakt etter bruddet.

- Vi hadde en samtale der vi snakket om at vi er glad i hverandre, men at det er riktig å gå videre etter fem fine år, sa han i programmet.

Også Silje Nordnes kunne i august 2017 avsløre brudd på direkten, da hun under sending hadde problemer med å svare på hvordan sommeren hadde vært.

- Sommeren har egentlig vært helt ok, sa hun kort.

På spørsmål fra kollega Ronny om hvorfor sommeren bare hadde vært «helt ok», svarte Silje følgende:

- Jeg er singel.

LES OGSÅ: Taus om Märthas nye kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer