Markus Neby:

Avslørte kjæreste på direkten

Markus Neby er ikke lenger singel.

AVSLØRTE KJÆRESTE: P3morgens programledere deler ofte av sitt privatliv med lytterne. Nå kan Markus Neby (nr. to f.v) avsløre at han har fått seg kjæreste. Her er trioen sammen med radio-kollega Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
AVSLØRTE KJÆRESTE: P3morgens programledere deler ofte av sitt privatliv med lytterne. Nå kan Markus Neby (nr. to f.v) avsløre at han har fått seg kjæreste. Her er trioen sammen med radio-kollega Live Nelvik på P3 Gull i november. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Trioen fra radioprogrammet «P3morgen» har opp gjennom årene blitt folkekjære programledere, mye fordi de deler mye om seg selv på lufta.

I torsdagens sending av morgenshowet kunne Markus Neby (27), nok en gang, avsløre en personlig nyhet. Nemlig at han har fått seg kjæreste.

Det var under en samtale med kollegaene Silje Nordnes (34) og Ronny Brede Aase (32) om det voldsomme uværet som kom over Oslo onsdag kveld, at Neby avslørte sin nye sivilstatus. I programmet forteller han nemlig at han var på vei hjem etter en barnebursdag sammen med kjæresten sin da regnet plutselig traff byen.

- Jeg kjørte hjem med kjæresten min. Hun kan kjøre bil og har bil, sa blant annet Neby i samtalen, hvorpå kollegaene gratulerte ham.

Det har så langt ikke lykkes Se og Hør å få en kommentar fra Neby om den hyggelige nyheten.

Avslørte «hemmelig» kjæreste

Hvem den utkårede er, holder Neby tett til brystet enn så lenge. Det gjorde han derimot ikke med sin kollega, Silje Nordnes, da de gjestet «Lindmo» denne våren.

Selv om Nordnes allerede for lang tid siden hadde avslørt at hun hadde fått seg kjæreste, var hvem hennes utkårede var på dette tidspunktet en godt bevart hemmelighet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer