Avslørte intim tatovering

Ikke alle Daniel Craigs tatoveringer vises like godt...

PLETTFRI: På film blir Daniel Craigs tatoveringer sminket bort, bortsett fra én. Den skjules av badebuksa. Foto: All Over Press
PLETTFRI: På film blir Daniel Craigs tatoveringer sminket bort, bortsett fra én. Den skjules av badebuksa. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: James Bond-stjernen Daniel Craig (40) avslører at han har en tatovering, som bare de som har sett ham naken kan beskrive.

- Jeg har et par tatoveringer som er synlige. Og jeg har en til som du ikke kan se. Den er skjult, sa Daniel til den amerikanske talkshow-verten Jay Leno.

- Er det en slik en hvor det ser ut som det står OK, og så står det egentlig Oklahoma? spurte Leno med en humoristisk hentydning til Daniels edlere deler.

- Ja, det står "Velkommen til Oklahoma", kom det kjapt fra den britiske skuespilleren som ikke ville beskrive tatoveringen i detalj.

Han er fortiden i et forhold med Satsuki Mitchell og har tidligere vært koblet med både Sienna Miller og Kate Moss.

Daniel har en tatovering på den høyre overarmen og en på sin høyre legg. Han hevder at han ikke angrer på noen av tatoveringene sine.

- Jeg fikk dem da jeg var 16 eller 17 år gammel. Det var et opprørsting. Sminkørene sliter med dem fordi de stadig må dekke dem til. Jeg angrer ikke, man kan ikke det. Det er en personlig ting, sier den velbygde kjekkasen ifølge Femalefirst.co.uk.

LES OGSÅ: - Er du avhengig Beckham

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer