Jimmy Kimmel:

Avslørte hva han får i lønn som Oscar-vert

- Tror ikke det var meningen at jeg skulle si dette.

SPØKER OM LØNNA: Programleder Jimmy Kimmel har fått jobben med å lede neste års Oscar-utdeling. Nå har han åpnet opp om lønna han får for jobben. Foto: NTB Scanpix
SPØKER OM LØNNA: Programleder Jimmy Kimmel har fått jobben med å lede neste års Oscar-utdeling. Nå har han åpnet opp om lønna han får for jobben. Foto: NTB Scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Forrige uke ble det kjent at den populære talkshow-verten Jimmy Kimmel (49) har fått jobben med å lede neste års Oscar-utdeling.

Nylig gjestet han «The Kevin & Bean Show», der han følge The Guardian avslørte noe fans i en årrekke har vært nysgjerrige på - nemlig lønna man får som Oscar-vert.

BER FOLK STEMME: Den amerikanske presidentfrua Michelle Obama oppfordrer alle amerikanere til å stemme i årets presidentvalg. Det gjør hun på humoristisk vis når hun gjester talkshowet til Jimmy Kimmel. Vis mer

For å lose publikum og seere gjennom det prestisjefylte showet, får Kimmel 15 000 dollar, noe som tilsvarer i underkant av 130 000 norske kroner.

En meget pen timelønn, vil nok flere påstå. For Kimmel er utbetalingen imidlertid å betrakte som lommerusk, da han ifølge Forbes tjente 12 millioner dollar i fjor.

- Vet du, jeg tror det er ulovlig å ikke betale noe som helst, sa en spøkefull Kimmel om Oscar-lønna.

- Deres feil

Videre forklarte programlederen at han antar at de tidligere Oscar-vertene har fått samme utbetaling for jobben.

- Jeg tror ikke det var meningen at jeg skulle avsløre dette. Men ingen har sagt at jeg ikke kunne si det. Da er det i så fall deres feil, fortalte han lattermildt.

At programlederen kapret rollen som Ocar-vert, er imidlertid ikke det eneste spennende som foregår i livet hans for tiden.

Saken fortsetter under bildet.

VENTER BARN: Forrige uke avslørte Jimmy Kimmel at han og kona venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Forrige uke avslørte Jimmy Kimmel at han og kona venter sitt andre barn. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han og kona Molly McNearney (38) avslørte nemlig forrige uke at de venter sitt andre barn sammen.

Dette avslørte komikeren selv under sitt eget TV-show «Jimmy Kimmel Live!» noen timer etter at Oscar-nyheten hadde blitt sluppet.

- Min kone er vert for en baby inni kroppen sin, så det skjer, fleipet han til publikum.

- Vi var på ultralyd, noe som er veldig rart for det føles som om man spionerer på ungen før den er født, og da ba vi legen om å ikke røpe kjønnet. Vi vil at barnet selv skal bestemme om det vil være gutt eller jente. Vi vil at det skal bli en overraskelse, fortsatte han til latter fra salen.

LES OGSÅ: - Legen sa at jeg reddet livet hennes