<strong>GJENGEN:</strong> Khloé (t.v), Kourtney, Kim, Kris og Kylie utgjør fem av de syv jentene i Kardashian/Jenner-klanen. Kendall og Caitlyn var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NTB scanpix
GJENGEN: Khloé (t.v), Kourtney, Kim, Kris og Kylie utgjør fem av de syv jentene i Kardashian/Jenner-klanen. Kendall og Caitlyn var ikke til stede da bildet ble tatt. Foto: NTB scanpix Vis mer

Gravide Kardashians

Avslørte hun den store hemmeligheten her?

Tre kommende Kardashian-babyer kan ha blitt avslørt på forhånd.

Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): De siste ukene har Kardashian-fans verden over gledet seg over nyhetene som svermer rundt den store familien. Kim (36), Khloé (33) og Kylie (20) skal angivelig alle tre bli foreldre. Gratulasjonene har rast inn fra både fjern og nær, og det later til at det er sannhet i ryktene som verserer.

Venner av Kylie og kjæresten Travis Scott har kommet med gratulasjoner, folk i «Keeping Up With The Kardashians»-produksjonen har gratulert Khloé og Kim har rett og slett bekreftet at hun blir trebarnsmor selv.

Sistnevnte millionærsøster benytter seg imidlertid av en surrogat, da det er farlig for henne selv å bli gravid igjen.

- Stort hint

Nyhetene om babyboomen begynte å tikke inn for bare noen dager siden, men har søstrene forsøkt å annonsere det hele tidligere? Skal vi tro fansen, har i hvert fall Kim annonsert det på sin egen lille, finurlige måte.

The 3 of us...

Et innlegg delt av Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Den 3. september, for litt under en måned siden, la hun nemlig ut et bilde på Instagram av seg selv, Kylie og Khloé i et basseng. Lillesøster Kylie står i forgrunnen, mens de to storesøstrene sitter bakerst i svømmebekledning.

«Vi tre ...» skrev Kardashian under bildet. Flere hevder nå at prikkene signaliserer at noe som ikke står der skulle fullføre setningen. Bare dager etter at bildet ble lagt ut, sprakk mamma-boblen, og det ble kjent at alle tre blir mødre det kommende året.

The Sun skriver at det kryptiske bildet kan ha vært et stort hint til fansen. I kommentarfeltet hagler det med forskjellige kommentarer, der folk fullfører Kardashians setning. «Vi tre ... skal alle ha barn», skrives det blant annet.

Enkelte kommenterer dessuten at de synes de kan se tydelige kuler på magene til både Kylie og Khloé. Det stemmer trolig ikke, for bildet ble tatt for lenge siden og ble av Kardashian delt som et såkalt «throwback».

UTFORDRING: Rett før et nytt Kardashian-barn blir født bestemmer familien seg for å filme MannequinChallenge, et viralt påfunn der man fryser bevegelser og blir stive som dukker. Video: Instagram via Blac Chyna. Vis mer

- Ble sjalu

Det var kjendisnettstedet TMZ som først omtalte Kylie Jenners graviditet. Mandag bekreftet også Caitlyn Jenner, via sin talsperson, at hennes yngste datter er gravid til The Sun.

Familie og venner skal ha reagert på ulike måter da de mottok beskjeden om at den yngste Jenner-Kardashian søsteren er gravid. Kim skal ikke ha blitt spesielt glad.

- Hennes første reaksjon var «Seriøst?» sa en venn av Kim til People.com.

- Responsen hennes var ikke positiv i starten. Hun og Kanye har gjennomgått en hel prosess i flere måneder for å bli gravide, og nå skjer dette med Kylie. Hun begynte å gråte. Det tok definitivt lang tid for henne å ta det inn over seg, fortsatte vennen til nettstedet.

Kim har selv barna North (4) og Saint (21 md.) med ektemannen Kanye West (40), og nå venter de barn nummer tre via en surrogat.

- Nyheten kom ut av intet. Det var det siste de hadde trodd skulle skje. Kylie er bare 20 år og har ikke vært lenge sammen med kjæresten Travis Scott. Ingen så dette komme, sa kilden.

Det var tidligere denne uken at Kim selv valgte å bekrefte at hun nå blir mamma. I et klipp, publisert som en teaser for den kommende sesongen av «Keeping Up With The Kardashians», avslører Kim at det er sannhet i ryktene

I klippet snakker hun med søstera Khloé (33) på iPhone-tjenesten FaceTime.

- Hva skjer hver gang jeg spør «gjett hva?», sier hun i klippet, mens hun FaceTimer med søsteren Khloé.

- Gravid. Den personen er da gravid, svarer Khloé monotont til søsteren.

- Vi skal ha et barn, skrek Kardashian, etterfulgt av et gledeshyl.

LES OGSÅ: - Legene sa: «Du har spontanabortert»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer