Avslørte hemmelig rituale på radio

«Gullfisken»-programlederen våger seg ikke på lufta uten å ha spurt høyere makter om hjelp.

<strong>BER TIL GUD FØR SENDING:</strong> «Gullfisken»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad sier til P5 at hun ber «Fader vår» hver gang hun forbereder seg til sending. Foto: Anders Myhren/Seher.no
BER TIL GUD FØR SENDING: «Gullfisken»-programleder Marthe Sveberg Bjørstad sier til P5 at hun ber «Fader vår» hver gang hun forbereder seg til sending. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Lørdag skal duoen lede Sigurd Sollien og Marthe Sveberg Bjørstad lede årets «Gullfisken»-show, hvor de beste reklamefilmene fra 2011 får sine priser.

Men selv om hun har lang TV-erfaring blant annet fra «Jakten på kjærligheten» og «Skal vi danse?», sa Bjørstad i et intervju med radiokanalen P5 fredag morgen at hun alltid tar seg tid til å be til Gud før hun skal på skjermen.

- Jeg må alltid be «Fader vår», ellers går alt til skogs. Jeg føler det på meg. Og jeg tør jo ikke å ikke gjøre det. Jeg får alltid tid til det.

Programleder-kollega Sollien, sier at han lørdag skal be sammen med Marthe før sending.

- Det handler jo om å samle tankene og roe seg ned. Men jeg må også passe på å være på do, for jeg har en blære som ikke holder igjennom et helt program, og nå er det ikke pause i programmet heller.

Torsdag ble det også kjent at Marthe Sveberg Bjørstad i år blir programleder for en ny runde med «Jakten på kjærligheten».

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Derfor gråter jeg på TV hele tiden[obj:media:10693]

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer