TEKSTER SOM BARE DET: Årets deltakere Frode Grodås (51), Odd Sørli (62), Anita Moen (49), Ine Barli (51), Bartosz Piasecki (29), Helene Olafsen (26), Else-Marthe Sørlie Lybekk (38), Tonje Sørlie (35), Eldar Rønning (34) og Anders Jacobsen (29) virker alle stolte av hvordan de holder kontakten gjennom «WhatsApp». Her er alle ti sammen på premieren av «Mesternes Mester». Foto: Scanpix. 
TEKSTER SOM BARE DET: Årets deltakere Frode Grodås (51), Odd Sørli (62), Anita Moen (49), Ine Barli (51), Bartosz Piasecki (29), Helene Olafsen (26), Else-Marthe Sørlie Lybekk (38), Tonje Sørlie (35), Eldar Rønning (34) og Anders Jacobsen (29) virker alle stolte av hvordan de holder kontakten gjennom «WhatsApp». Her er alle ti sammen på premieren av «Mesternes Mester». Foto: Scanpix. Vis mer

«Mesternes mester»:

Avslørte hemmelig «Mesternes mester»-gruppe

Lørdag er det premiere på «Mesternes mester». Nå røper deltakerne hvordan de holder kontakten. 

Førstkommende lørdag er det premiere på NRKs storsatsing «Mesternes Mester». Programmet har allerede før premieren satt to rekorder ved å ha med Helene Olafsen (26) og Odd Sørli (62) som er seriens yngste og eldste deltakere noen sinne.

– Vi har en egen app

Idrettsutøverne ble godt kjent etter flere uker i samme hus og røper a flere av dem hvordan de holder kontakten i en ellers travel hverdag.

– Vi har en egen app, sier Odd Sørli som har med seg datteren Mia. Hun retter på faren og forteller at han mener chatteprogrammet «WhatsApp».

– Vi er nesten daglig i kontakt på den måten og det er veldig hyggelig, forteller Sørli på premierefesten for programmet.

Saken fortsetter under bildet.

GOD STEMNING: De tidligere idrettsutøverne knyttet tette bånd i Hellas under inspillingen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
GOD STEMNING: De tidligere idrettsutøverne knyttet tette bånd i Hellas under inspillingen. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer

– Det var ingen konflikter. Vi fikk beskjed på forhånd at det ville bli mye venting, men vi var alle veldig omtenksomme ovenfor hverandre. Det var ingen som hadde spisse albuer i den gjengen som var nå, sier Barlie som forteller at også hun nesten har daglig kontakt med de andre deltakerne.

Spilte fotballkamp

VILLE GJORT DET IGJEN: Ine Barlie har vært en viktig stemme for kvinnelig bryting. I år er hun første kvinnelige bryter med i «Mesternes Mester» og hun svarer klart JA på om hun ville blitt med igjen. Her på premieren av programmet sammen med mannen Ove Gundersen. Foto: Scanpix. 
VILLE GJORT DET IGJEN: Ine Barlie har vært en viktig stemme for kvinnelig bryting. I år er hun første kvinnelige bryter med i «Mesternes Mester» og hun svarer klart JA på om hun ville blitt med igjen. Her på premieren av programmet sammen med mannen Ove Gundersen. Foto: Scanpix.  Vis mer

Deltagerne avslører at de før premieren møttes i Norge for å spille fotball.

Som seg så hør og bør for idrettsutøvere slo vinnerinstinktet inn. Også der ble det kamp.

– Vi har hatt vorspiel med fotball i Nydalen. Vi spilte seks kamper og mitt lag vant de fire første. Det er ingen som liker å tape, så selv om det bare er for gøy, så blir det kamp, sier

Barlie, som var på lag med Frode Grodås, Anders Jacobsen og Anita Moen, hvor sistnevnte imidlertid skal ha kommet en time for sent grunnet jobb.

Anders Jacobsen (29) var på laget med flest sammenlagtseire og gav uttrykk for at det var hyggelig å snakke med de andre face-to-face tidligere på dagen.

– Vi er ikke så mye sammen ellers, men vi har meldingskontakt, sier Jacobsen.

LES OGSÅ: To ting er spesielt med årets «Mesternes mester»