HEMMELIG LIDELSE: - Jeg får angstanfall hele tiden, forteller filmstjernen til Esquire magazine. Foto: Stella Pictures
HEMMELIG LIDELSE: - Jeg får angstanfall hele tiden, forteller filmstjernen til Esquire magazine. Foto: Stella PicturesVis mer

Avslørte hemmelig lidelse

- Jeg får angstanfall hele tiden, forteller filmstjernen.

SEOGHØR.NO: Filmstjernen Ralph Fiennes (50), kjent fra «The Constant Gardener» og «Red Dragon» sliter med angstanfall.

Det avslører skuespilleren i et nytt intervju med Esquire magazine.

Skuespilleren forteller at han ofte våkner opp midt på natten med en følelse av at livet kommer til å ta slutt.

REDD FOR Å DØ: Fiennes forteller at han kan våkne midt på natten og være redd for at livet plutselig skal ta slutt. Foto: Stella Pictures
REDD FOR Å DØ: Fiennes forteller at han kan våkne midt på natten og være redd for at livet plutselig skal ta slutt. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Jeg har store angstanfall. Jeg kan våkne opp tidlig om morgenen fordi hjernen min er spent eller nervøs for noe. Som regel noe jeg ikke en gang vet hva er. Det kommer fra ubevisstheten. Redselen for at alt skal forsvinne, sier Ralph.

- Vi føler at vi kan organisere livet vårt og ha alt som vi kan kontrollere i orden. Men egentlig så lurer vi bare oss selv. Risikoen er alltid der og lurer i bakgrunnen, fortsetter skuespilleren.

Den 50 år gamle stjernen innrømmer at angsten hans gjør at han har problemer med å fungere sosialt når han møter nye mennesker.

- Jeg blir beskyldt for å sone ut av samtaler og stirre ut i luften, noe jeg gjør når jeg ikke klarer å holde fokus. Jeg føler meg ofte litt fortapt i sosiale sammenhenger, sier Fiennes.

GJENNOMBRUDDET: Fiennes fikk sitt store gjennombrudd med Steven Spieldbergs «Schindlers liste». Foto: Stella Pictures
GJENNOMBRUDDET: Fiennes fikk sitt store gjennombrudd med Steven Spieldbergs «Schindlers liste». Foto: Stella Pictures Vis mer

Den britiske filmstjernen største sorg er at moren hans gikk bort før han ble et velkjent navn etter suksessen med «Schindlers liste».

- Akkurat da «Schidlers liste» var på vei ut, og jeg var på vei til å få en hel masse oppmerksomhet, døde moren min av kreft. Jeg hadde elsket å vist henne noen av filmene jeg har laget. Jeg vet at alle brødrene og søstrene mine føler det på samme måte. Vi snakker ofte om det, sier skuespilleren.

LES OGSÅ:     - Jeg vil heller være naken enn å gråte