Avslørte hemmelig hår-triks

Slik får supermodellen Miranda Kerr lokkene til å skinne.

SVERGER TIL KOKOSNØTTOLJE: Miranda Kerr sier hun bruker kokosnøttolje og eple-eddik i håret for å få det til å skinne på supermodellvis. Foto: All Over
SVERGER TIL KOKOSNØTTOLJE: Miranda Kerr sier hun bruker kokosnøttolje og eple-eddik i håret for å få det til å skinne på supermodellvis. Foto: All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Australske Miranda Kerr har de siste årene vært en av verdens mest etterspurte modeller.

En av grunnene er 30-åringens skinnende hår.

Nå har Miranda - som er gift med «Ringenes Herre»-skuespilleren Orlando Bloom (36) - avslørt at hun blant annet bruker kokosnøtt olje og eple-eddik for å få den perfekte glansen i håret.

- Jeg liker å bruke kokosnøttolje til å behandle håret og eple-eddik for å få det til å skinne. Du tar på litt i dusjen og skyller det ut. Det stinker litt, men når du bruker balsam, så går lukten vekk.

- Jeg er besatt av å ha rent hår, sier hun til nettsiden Into The Gloss.

Miranda - som nå satser hardt på sin egen kosmetikkserie kalt KORA Organics - sier også at hun også bruker mye tid på å omgi seg med sunne produkter i hjemmet sitt.

- Å være sunn er naturlig for meg. For eksempel er alle plantene i huset mitt oksygen-produserende og luftrensende.

LES OGSÅ: Truet med å drepe Miranda Kerr

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer