BLE HETSET: Hilary Duff ble nylig hetset etter at bikinibilder av henne ble lekket ut på nettet. Foto: All Over Press
BLE HETSET: Hilary Duff ble nylig hetset etter at bikinibilder av henne ble lekket ut på nettet. Foto: All Over Press Vis mer

Avslørte graviditeten etter kroppshetsen

- Vi skal bli tre, avslører Hilary Duff.

Publisert
SEHER.NO: Sangstjernen Hilary Duff (23) skal bli mamma for aller første gang.

Duff, som denne helgen hadde vært gift med ektemannen Mike Comrie (30) i et år, overrasket fansen med å dele den gledelige nyheten på sin hjemmeside.

«Vi ønsker også å dele nyheten om at vi skal bli tre. Vi er ekstremt lykkelige og klare for å starte et nytt kapittel i livet», skrev 23-åringen.

I oktober i fjor snakket stjernen om å bli mamma, og ryktene florerte i månedene etter. I januar gikk hun ut på sin Twitter-side og avkreftet mammaryktene.

I midten av juli ble sangeren hetset etter at bilder av Duff på badeferie lekket på nettet. Kommentarene gikk stort sett på stjernens vekt og kropp. Da visste ingen at Hilary var gravid.

«Hun er ikke feit, men jeg hadde hatet å ha kroppen hennes, æææææsj, hun viser sikre tegn på å bli en feit, gammel dame i fremtiden», skrev en leser til nettstedet TMZ.com.

Nå kan ekteparet imidlertid juble over at familien skal bli større.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Hetses for bikinibilder på nettet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer