­

Avslørte graviditet

Helene Olafsen og kjæresten venter sitt første barn.

ER GRAVID: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ER GRAVID: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) venter sitt første barn sammen. Det avslørte den vordende moren selv under innspilling av «Senkveld» torsdag.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, røpet Olafsen overfor sin tv-makker Stian Blipp (29) - som etter alt å dømme ble tatt på senga av den gledelige nyheten.

- Nå kan barna våre bli lekekamerater, sa han.

SJOKKERT: Helene Olafsen overrasket både publikum og kollega Stian Blipp da hun kunngjorde sin graviditet torsdag kveld. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2
SJOKKERT: Helene Olafsen overrasket både publikum og kollega Stian Blipp da hun kunngjorde sin graviditet torsdag kveld. Foto: Helene Kjærgaard Sviland / TV 2 Vis mer

Blipp, som selv ble far til ei lita jente i fjor, fikk - i likhet med resten av publikum - vite nyheten først torsdag kveld. Overfor Se og Hør røper Olafsen at hun er litt over tre måneder på vei. Dermed kan paret ønske sitt nye familiemedlem velkommen til verden på nyåret.

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente, sier Olafsen til Se og Hør.

Kort tid etter avsløringen postet også den vordende mammaen dette bildet på sin Instagram-profil:

- Vi to skal bli tre!

View this post on Instagram

Vi to skal bli tre 👶🏼❤️

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

Ble samboere

Nyheten om en kommende familieforøkelse deles bare få måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. I begynnelsen av juni fortalte programlederen at paret hadde kjøpt seg hus sammen.

- Hohoho, vi har akkurat kjøpt hus, skrev Olafsen på Instagram, der 29-åringen delte et bilde hvor hun holder noe som kan se ut som en kjøpskontrakt i hånden.

Nilsen og Olafsen gjorde seg særs bemerket for sine danseferdigheter da de deltok i «Skal vi danse» i 2017.

I løpet av konkurransen, der de sammen gikk helt til topps, utviklet duoen et nært vennskap, som seinere skulle bli til kjærlighet. I september i fjor bekreftet de nemlig overfor Se og Hør at de var i et forhold.

VANT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen imponerte både dommere og tv-seere da de deltok - og vant - «Skal vi danse» i 2017. Foto: TV 2
VANT: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen imponerte både dommere og tv-seere da de deltok - og vant - «Skal vi danse» i 2017. Foto: TV 2 Vis mer

Nyheten kom bare måneder etter at Olafsen hadde blitt singel, da forholdet med Johan Salveson tok slutt i mai samme år.

Fire måneder før den tid, gikk også Nilsen gjennom et brudd.

- Min sjelevenn

I podkasten «Bra damer» med Guri Solberg (43) i juni, fortalte TV 2-profilen om hvordan hun fant kjærligheten med dansepartneren sin.

- Det tok litt tid før jeg skjønte at det var noe mer. Jeg husker jeg sa til han som var kjæresten min på det tidspunktet, at jeg hadde fått en halvfeit bergenser å danse med og at dette aldri går bra, fleipet hun i podkasten.

Etter hvert fikk Olafsen og Nilsen god kontakt, og hun beskriver dem som to sjelevenner som «kunne snakke om alt sammen».

- Jeg trodde ikke at jeg var forelsket. Jeg skjønte ikke det. Det tok en stund. Men jeg sa tidlig at jeg har funnet min sjelevenn.

Artikkelen fortsetter under:

View this post on Instagram

Kveldsdupp 🧡 @jrgnnilsen

A post shared by Helene Olafsen (@heleneolafsen) on

- Utrolig deilig

Da Se og Hør møtte paret i oktober i fjor - en måned etter at de avslørte forholdet - kunne de også fortelle at det var befriende å ikke lenger måtte skjule romansen.

- Ja, det har vært utrolig deilig, sa hun.

Under Elles årlige sommerfest tidligere i sommer, delte Olafsen også mer enn gjerne detaljer om boligkjøpet, og ikke minst kunne hun fortelle at de hadde mye jobb foran seg.

Huset de har kjøpt er, ifølge 29-åringen, «gammelt», og krever derfor en hel del oppussing, noe paret skulle bruke store deler av sommeren på.

- Hele leiligheten min ser ut som et kaos med bokser overalt. Så vi skal flytte og selge hus og i det hele tatt, men det er veldig verdt det, så jeg gleder meg, sa hun.

RETRO: Stian Blipp er i dag en av landets mest profilerte programledere. Det mange - inkludert makker Helene Olafsen - har glemt, er at han deltok i «Norske Talenter» i 2009. Vis mer

LES OGSÅ: «Senkveld»-forvirring etter Blipp-fødsel

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer