­

Avslørte graviditet

Helene Olafsen og kjæresten venter sitt første barn.

ER GRAVID: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
ER GRAVID: Helene Olafsen og Jørgen Nilsen har vært kjærester siden august i fjor. Nå blir de foreldre for aller første gang. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Programleder Helene Olafsen (29) og kjæresten Jørgen Nilsen (29) venter sitt første barn sammen. Det avslørte den vordende moren selv under innspilling av «Senkveld» torsdag.

- Det er en ting jeg gleder meg eksepsjonelt til. Noe jeg ikke sagt til deg, som jeg tror du kommer til å bli glad for. Jeg er gravid, røpet Olafsen overfor sin tv-makker Stian Blipp (29) - som etter alt å dømme ble tatt på senga av den gledelige nyheten.

- Nå kan barna våre bli lekekamerater, sa han.

Blipp, som selv ble far til ei lita jente i fjor, fikk - i likhet med resten av publikum - vite nyheten først torsdag kveld. Overfor Se og Hør røper Olafsen at hun er litt over tre måneder på vei. Dermed kan paret ønske sitt nye familiemedlem velkommen til verden på nyåret.

- Både jeg og Jørgen gleder oss stort til å møte den lille. Vi er, i likhet med vår nærmeste familie og venner, veldig spente, sier Olafsen til Se og Hør.

Kort tid etter avsløringen postet også den vordende mammaen dette bildet på sin Instagram-profil:

- Vi to skal bli tre!

Ble samboere

Nyheten om en kommende familieforøkelse deles bare få måneder etter at Olafsen og Nilsen avslørte at de skulle bli samboere. I begynnelsen av juni fortalte programlederen at paret hadde kjøpt seg hus sammen.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.