Allen Leech fra «Dowton Abbey» og Jessica Blair Herman:

Avslørte graviditet på rød løper

Skuespiller Allen Leech og kona venter sitt første barn sammen.

VENTER BARN: Stjerneparet Allen Leech og Jessica Blair Herman avslørte at de venter sitt første barn på mandagens verdenspremiere av filmen «Downton Abbey». Foto: NTB Scanpix
VENTER BARN: Stjerneparet Allen Leech og Jessica Blair Herman avslørte at de venter sitt første barn på mandagens verdenspremiere av filmen «Downton Abbey». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Downton Abbey»-stjernen Allen Leech (38) dukket opp på den røde løperen med skuespillerkona Jessica Blair Herman i anledning verdenspremieren av filmen «Downton Abbey» i London mandag.

Stjerneparet viste stolt frem Hermans voksende mage, og kunne med det avsløre at de venter sitt første barn sammen. Overfor The Sun fortalte Leech at kona allerede er fem måneder på vei.

- Hun blomstrer. Hun er fem måneder på vei i dag. Jeg er nervøs, fortalte skuespilleren til den britiske tabloidavisen.

STRÅLTE: Paret viste stolt frem den voksende gravidmagen. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Paret viste stolt frem den voksende gravidmagen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
SKAL BLI FORELDRE: Skuespilleren kunne avsløre at kona allerede er fem måneder på vei. Foto: NTB Scanpix
SKAL BLI FORELDRE: Skuespilleren kunne avsløre at kona allerede er fem måneder på vei. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg i januar

Skuespillerens gravide kone strålte i en lang, gullfarget paljettkjole, mens 38-åringen hadde på seg en mørk dress med sløyfe til.

Leech og Herman giftet seg i januar i California's Santa Ynez Valley, og til stede var flere av «Downton Abbey»-stjernas kolleger, deriblant Michelle Dockerey og Dan Stevens. Ifølge Us Weekly opptrådte «Glee»-stjernen Lea Michele i bryllupet.

«DOWNTON ABBEY»: Klar for eleganse? Nå er nye bilder fra spillefilmen kommet. Vis mer

- Vi giftet oss forrige helg. Det var magi i luften og regn på himmelen, og vi var lykkeligere enn vi noen gang har vært. Vi var omringet av en enorm mengde kjærlighet som var til å ta og føle på. Vi kan virkelig ikke takke familie, venner, bryllusplanleggere og fotografer nok.. og disse vakre hestene, skrev bruden i et innlegg på Instagram den gang.

Paret begynte å date i 2016, og bryllupet fant sted bare ett år etter at paret forlovet seg. Nyheten delte de på selveste valentinsdagen i fjor.

Viste seg fram i finstasen

Mandagens premiere av filmen «Downton Abbey» var stjernespekket, og det var flere av de kjente skuespillerne som tok turen for å vise seg i finstasen på den røde løperen.

SAMLET: Her er Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael og Allen Leech avbildet under mandagens filmpremiere. Foto: NTB Scanpix
SAMLET: Her er Hugh Bonneville, Elizabeth McGovern, Michelle Dockery, Laura Carmichael og Allen Leech avbildet under mandagens filmpremiere. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Blant dem var Michelle Dockery (37), bedre kjent i rollen som Lady Mary Crawley. 37-åringen hadde kledd seg opp i en gullfarget assymetrisk kjole for anledningen, og så svært glamorøs ut der hun poserte velvillig foran paparazzi-fototgrafene.

PÅ RØD LØPER: Michelle Dockery dukket opp i en lekker asymmetrisk kjole. Foto: NTB Scanpix
PÅ RØD LØPER: Michelle Dockery dukket opp i en lekker asymmetrisk kjole. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Flere av de andre «Downton Abbey»-stjernene var selvfølgelig også til stede, blant dem Hugh Bonneville (55), som spiller rollen som Robert Crawley i dramaserien, og som nærmest var ugjenkjennelig med skjegg.

VAR TIL STEDE: Også Hugh Bonneville tok seg tid til å posere på den røde løperen i en sort dress med sløyfe. Foto: NTB Scanpix
VAR TIL STEDE: Også Hugh Bonneville tok seg tid til å posere på den røde løperen i en sort dress med sløyfe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Den amerikanske skuespilleren Elizabeth McGovern (58) stjal også oppmerksomheten med sin lange, rosa kjole.

ROSA: Elizabeth McGovern stjal showet på den røde løperen i en lang, rosa kreasjon. Foto: NTB Scanpix
ROSA: Elizabeth McGovern stjal showet på den røde løperen i en lang, rosa kreasjon. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gladnyhet

Det var i fjor nyheten kom om at den populære TV-serien blir til film, og flere «Downton Abbey»-fans kunne juble over å få se hvordan det står til med Crawley-familien og deres tjenerstab på den enorme herregården.

Julian Fellowes skapte den originale tv-serien, og hadde ansvaret for filmens manus. Sammen med Fellowes er det Gareth Neame og Liz Trubrigde som har produsert filmen, mens Michael Engler er regissør.

Filmen fortsetter der tv-serien sluttet, og utspiller seg i tidsrommet fra 1927 til 1929, og Downton får besøk av selveste kong George V og dronning Mary. Det kongelige besøket setter godset på hodet, og bringer en rekke konflikter og forviklinger til overflaten.

Fra "Skavlan" på NRK Vis mer

LES OGSÅ: 90-tallsstjernene får fansen til å gå av skaftet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer