Blake Lively er gravid igjen:

Avslørte graviditet på rød løper

Blake Lively og Ryan Reynolds blir trebarnsforeldre.

GRAVID: Natt til fredag dukket Blake Lively opp på den røde løperen med en voksende gravidmage. Foto: NTB Scanpix
GRAVID: Natt til fredag dukket Blake Lively opp på den røde løperen med en voksende gravidmage. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stjerneparet Blake Lively (31) og Ryan Reynolds (42) venter sitt tredje barn. Det avslørte de på den røde løperen under premieren av «Pokemon: Detective Picachu», natt til fredag norsk tid - der Lively viste den voksende babymagen.

Graviditeten kom som en overraskelse på mange. Likevel har det vært noen hint underveis, da Lively ikke har publisert noe på Instagram siden 11. januar.

STRÅLTE: Blake Lively strålte på den røde løperen i en kjole fra Retrofête. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Blake Lively strålte på den røde løperen i en kjole fra Retrofête. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ønsker en stor familie

Duoen giftet seg i 2012, og har fra før av døtrene Inez (2) og James (4). Allerede i 2016 hintet Lively om at hun ønsket en stor familie, i et intervu med People.

- Jeg er en av fem barn. Ektemannen min er en av fire, så vi kommer begge fra store familier, uttalte hun den gang.

Rundt samme tid fortalte skuespilleren at hun er opptatt av å verne om familiens privatliv. Blant annet sa hun at hun prøvde å holde døtrene unna rampelyset.

- Jeg føler meg mest beskyttende rundt barnas privatliv. Det er der jeg føler de er mest utsatt, når jeg er en offentlig person, sa hun til Marie Claire i 2016.

- Jeg vil helst ikke forholde meg til det (paparazzier, journ.anm.), men vi vet hvilken verden vi er blitt en del av, og selv om vi er vant til det, så er ikke James det. Hun har ikke hatt muligheten til å selv bestemme hva hun vil, la Lively til.

STJERNEPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds har vært gift siden 2012. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix
STJERNEPAR: Blake Lively og Ryan Reynolds har vært gift siden 2012. Her i 2017. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hyllet kona

I forbindelse med Golden Globe-utdelingen i 2017, stilte Ryan Reynolds til intervju Variety. Der avslørte han at han siden barndommen har slitt med angst, og at kona har vært en god støtte.

Spesielt like før suksessfilmen «Deadpool», der 42-åringen spiller hovedrollen, hadde premiere, der han overfor magasinet innrømmet at han hadde «et nervøst sammenbrudd».

Spesielt ille ble det da han skulle promotere filmen.

- Da vi var inne i postproduksjons-fasen, var vi på Comic-Con (tegneseriemesse, journ anm), og folk gikk bananas for den. Forventningene spiste meg levende, sa han den gang.

- Blake hjalp meg gjennom det. Jeg er heldig som har henne der til å holde meg stabil, fortsatte han.

Vis mer

LES OGSÅ: Publiserte nakenbilde på Instagram

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer