BLIR FORELDRE IGJEN: Josh Hartnett og Tasmin Egerton er i lykkelige omstendigheter. Foto: NTB Scanpix.
BLIR FORELDRE IGJEN: Josh Hartnett og Tasmin Egerton er i lykkelige omstendigheter. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Oscar Awards 2017:

Avslørte graviditet på rød løper

Josh Hartnett og kjæresten Tasmin Egerton venter sitt andre barn sammen.

Publisert

(Seoghør.no): Årets Oscar-utdeling bød på en rekke overraskelser og skandaler. Den største tabben var da feil vinner ble annonsert da kveldens gjeveste pris, «Årets beste film», ble delt ut.

LITEN KUL: Her viser Tasmin frem babymagen. Foto: NTB Scanpix.
LITEN KUL: Her viser Tasmin frem babymagen. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Men også hyggelige nyheter dukket opp i løpet av kvelden.

Etter endt prisutdeling dro Hollywood-stjernene på ulike etterfester for å feire seg selv og kollegaene ut i de sene nattetimer, og mange endte opp på den legendariske Vanity Fair-festen.

Det gjorde blant annet Josh Hartnett (38) og kjæresten Tasmin Egerton (28), og de kunne avsløre at de venter barn nummer to sammen.

I en kroppsnært svart kjole viste den britiske skuespilleren og modellen frem sin voksende babymage for fotografene, mens Hartnett stod stolt ved hennes side.

Den vordende moren avslørte at hun hadde kost seg med deilige friterte kaker på festen, selv om hun egentlig ikke burde gjort det.

- Det er ikke riktig kosthold for babyen, lo hun til People.com.

NORSK EKS-KJÆRESTE: Hartnett har tidligere vært sammen med norske Sophia. Her er paret på en fest i New York sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix
NORSK EKS-KJÆRESTE: Hartnett har tidligere vært sammen med norske Sophia. Her er paret på en fest i New York sammen i 2011. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hartnett og Egerton har vært sammen i fem år, og i november 2015 ble de foreldre før første gang.

- Hun er min lille øyesten. Hun er helt perfekt. Å bli far setter alt i et helt nytt perspektiv. Egoet ditt bare forsvinner. Hjertet forlater kroppen og du gir det tillatelse til å passe på noen andre en stund, har «Pearl Harbor»-stjernen tidligere sagt om datteren, ifølge nettstedet.

Hadde norsk kjæreste

Fra 2009 til 2012 var Hartnett i et av-og-på forhold med den norske modellen Sophia Lie (28).

Sophia har tidligere sagt at det var slitsomt å bli jaktet på av paparazzi-fotografer da hun var kjæreste med Hollywood-stjernen.

- Det var sjukt kleint. I begynnelsen ble jeg sjarmert av det. «Vil dere ha bilde av meg? Fett!». Men så ble det skikkelig ukomfortabelt. Det er jo ikke noe gøy når de følger etter deg, det er slitsomt. Noen mennesker er alltid fotogene - jeg er ikke en av dem, uttalte hun i om forholdet til eksen i 2014.

LES OGSÅ: Se hvem som strålte mest på Oscar-løperen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer