Whitney Port:

Avslørte graviditet på Instagram

«The Hills»-stjernen venter sitt første barn.

BLIR FORELDRE: I snart fem år har Whitney og Tim vært sammen. Nå blir de foreldre. Foto: NTB Scanpix.
BLIR FORELDRE: I snart fem år har Whitney og Tim vært sammen. Nå blir de foreldre. Foto: NTB Scanpix. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Realitystjernen og moteikonet Whitney Port (31) og ektemannen Tim Rosenman jubler av babylykke.

Litt over ett år etter at de ga hverandre sine ja venter de nå sitt første barn sammen.

Dette avslørte «The Hills»-stjernen selv på Instagram torsdag.

- Oj hei! Jeg bare står her ved vinduet i undertøyet mitt med en BABY i magen!!! Send meg en privat melding hvis du vet hva jeg skal gjøre med denne tingen og hvor lenge jeg vil være ansvarlig den, skriver hun blant annet i posten.

- Vi er sååååå spente!!!! legger hun til under dette søte bildet med sin lille babymage:

Whitney, som besøkte Norge for fem år siden, slo gjeonnom i realityserien «The Hills» i 2006 og to år senere fikk hun sin egen spin-off serie «The City».

På settet traff hun ektemannen Tim, som hun har vært sammen med siden 2012, og etter bare ett år som kjærester forlovet paret seg.

I november 2015 giftet de seg i en romantisk seremoni i Palm Springs i California.

- Det er en fantastisk følelse. Endelig kan vi slutte å si forlovede og være mann og kone i stedet. Vi har alltid visst at vi kom til å ende opp sammen, og nå kan vi starte et nytt kapittel i livene våre. Bryllupet var alt vi drømte om og jeg kommer til å bevare minnene gjennom resten av livet, fortalte Port til UsWeekly.com den gang.

Saken fortsetter under bildet.

I sommer avslørte også den tidligere TV-stjernen at hun gledet seg til å få barn.

- Vi er veldig klare begge to. Selv om jeg ikke tror at man noen gang kan bli 100 prosent helt klar, ettersom man ikke vet hva man har i vente, fortalte hun til nettstedet.

Den hyggelige nyheten om graviditeten kommer bare en måned etter at «The Hills»-kollegaen, Lauren Conrad (31), avslørte at hun venter sitt første barn.

Audrina Patridge (31), som også spilte sammen med Port og Conrad i serien, var førstemann ut til å bli mamma. Hun fikk datteren Kirra i juli.

TV-STJERNER: Mens Audrina (f.v) ble mor i sommer, er både Lauren og Whitney i lykkelige omstendigheter. Bildet av trioen er tatt i 2008. Foto: NTB Scanpix.
TV-STJERNER: Mens Audrina (f.v) ble mor i sommer, er både Lauren og Whitney i lykkelige omstendigheter. Bildet av trioen er tatt i 2008. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

LES OGSÅ: Madonna viser frem tvilling-jentene sine

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer