Linn Wiik:

Avslørte graviditet på direkten

- Det var ikke helt sånn jeg hadde tenkt til å avsløre denne nyheten, men sånn er livet.

<strong>GRAVID:</strong> Programleder Linn Wiik avslørte i kveld at hun er gravid. Det skjedde derimot ikke slik hun hadde håpet på. Foto: TV 2
GRAVID: Programleder Linn Wiik avslørte i kveld at hun er gravid. Det skjedde derimot ikke slik hun hadde håpet på. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Dagens sending av «God Sommer Norge» på Aker Brygge ble av den overraskende sorten, både for tv-seerne og for programleder Linn Wiik.

Midt i et intervju med Vegard Harm (22) og treningsblogger Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand (29), blir nemlig programlederen brått kvalm, hvorpå hun praktisk talt spytter ut at hun er gravid.

Mens Vegard Harm snakker om VGTV-serien «Vegard X Funkygine», kan man se Wiik tar seg noen slurker fra vannglasset, før hun spretter opp av stolen og spytter ut vannet.

Hun blir lett forfjamset, før det faller ut av henne:

- Unnskyld, beklager. Jeg bare ble så kvalm. Jeg er ... Jeg er gravid.

Wiik går ut av studio, og intervjuet fortsetter som planlagt, med en programleder mindre. Etter en liten pustepause kommer Wiik tilbake:

- Det var ikke helt sånn jeg hadde tenkt til å avsløre denne nyheten, men sånn er livet, sier hun lattermildt.

- Følte meg uggen

Til Se og Hør kan Wiik fortelle at hun som gravid ikke har helt kontroll på kroppen, og at annonseringen ikke var planlagt. Hun tar det likevel med et smil.

- Jeg følte meg litt uggen og tok et glass vann, men det hjalp ikke akkurat, forteller hun lattermildt.

Den gledelige nyheten er allerede delt med nær familie og venner, så det kom heldigvis ikke som en overraskelse på dem. En overraskelse ble det uansett, da Wiiks ektemann ikke så sendingen.

- Mannen min var ikke hjemme, og han så ikke sendingen, så han fikk brått mange meldinger med lykkeønskninger og gratulasjoner, forteller Wiik.

Videre kan hun fortelle at de gleder seg veldig til å få sitt første barn, og at hun er litt over tre måneder på vei. Hun er også glad gjestene i studio tok det så fint.

- Jørgine har jo akkurat fått barn selv, så hun vet jo hvordan det er. Og Vegard var glad han hadde på seg regnjakke, legger hun til og ler.

Programlederen kan fortelle at hun har fått en rekke hyggelige meldinger etter sendingen. Også i sosiale medier er saken omtalt.

LES OGSÅ: - Jeg har vel bare fått bedre smak

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer