SPORTSGLEDE: Lise Klaveness (t.v.) før EM-semifinalekampen mellom Norge og Danmark torsdag kveld. Her med fotballekspert Tom Nordlie og programleder Carina Olset. Foto: NRK
SPORTSGLEDE: Lise Klaveness (t.v.) før EM-semifinalekampen mellom Norge og Danmark torsdag kveld. Her med fotballekspert Tom Nordlie og programleder Carina Olset. Foto: NRKVis mer

Avslørte graviditet på direkten

- Jeg har da en gravid medkommentator som har meldt «stage dive», sa sportskommentator Thomas Lerdahl under EM-semifinalen mellom Norge og Danmark.

SEOGHØR.NO: Torsdag kveld var det duket for semifinale-kamp mellom kvinnelandslagene til Norge og Danmark i Norrköping i Sverige.

Etter 90 minutter og to ekstraomganger ble det avholdt nervepirrende straffekonkurranse, og det var nettopp her sportskommentator Thomas Lerdahl avslørte at kollega Lise Klaveness venter barn:

- Hvis Ingrid (Hjelmseth, journ.anm) redder nå, da «stage diver» jeg utfor her altså, Thomas!, forteller Klaveness under den spennende straffekonkurransen.

Men Lerdahl forsikrer seerne om at det ikke skal forekomme noe «stage dive» under EM-semifinalen den kvelden:

- Jeg har da en gravid medkommentator som har meldt «stage dive». Jeg lover dere norske seere at det ikke kommer til å skje! Og jeg steller meg nå delvis foran Lise for sikkerhetsskyld!, sier Lerdahl lattermild på direkten.

Klaveness er tidligere landslagsspiller, og har blant annet spilt for Stabæk.

Lise Klaveness har foreløpig ikke svart på Seoghør.nos henvendelser.

LES OGSÅ: - Babyen hylskrek da han så meg