Kate Mara og Jamie Bell:

- Avslørte graviditet i dokø

«House of Cards»-stjernen skal ha avslørt graviditeten til skuespillervenninnen.

RØPET BABYNYHET: Skuespiller Kate Mara (t.h.) skal ha røpet overfor venninnen Emily Blunt at hun venter sitt første barn. Avsløringen kom visstnok på helgens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix
RØPET BABYNYHET: Skuespiller Kate Mara (t.h.) skal ha røpet overfor venninnen Emily Blunt at hun venter sitt første barn. Avsløringen kom visstnok på helgens Golden Globe-utdeling. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det ser ut til at lykken smiler for skuespillerparet Kate Mara (35) og Jamie Bell (32). Ifølge kilder til Page Six venter paret sitt første barn sammen.

Ifølge nettstedet skal det ha vært under den store prisutdelingen Golden Globe natt til mandag, at «House of Cards»-stjernen skal ha røpet seg.

Under et toalettbesøk skal 35-åringen ha uttalt til skuespillervenninnen Emily Blunt (35), kjent fra blant annet «The Devil Wears Prada», at hun og ektemannen gleder seg voldsomt til å bli kjent med det nye familiemedlemmet, og tiden som kommer.

Dette blir Mara og Bells første barn sammen. Bell har på sin side sønnen Jack Matfin Bell (5) fra sitt tidligere ekteskap med skuespiller Evan Rachel Wood (31).

RØD LØPER: Få et tilbakeblikk på antrekkene fra Golden Globe 2016.Vis mer Vis mer Vis mer

Godt på vei

I samtale med Emily Blunt skal Kate Mara, ifølge Page Six, ha uttalt at hun var svært nervøs for at noen skulle oppdage at hun var gravid, siden gravidmagen allerede skal være synlig.

Ifølge nettstedet skal skuespillerstjernen være fem måneder på vei.

STRÅLTE: Kate Mara på den røde løperen under årets Golden Globe. Foto: NTB Scanpix
STRÅLTE: Kate Mara på den røde løperen under årets Golden Globe. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Under årets Golden Globe-utdeling troppet Mara opp uten ektemannen i en lang, fotsid kjole. Kjolen hang løst over magen, men likevel var det flere utenlandske medier som spekulerte på om 35-åringen ventet barn.

Foreløpig har verken Mara eller Bell kommentert den gledelige babynyheten.

UTVIDER FAMILIEN: Ifølge utenlandske medier skal Kate Mara ha avslørt at hun venter barn med ektemannen Jamie Bell. Her sammen med Jamie og sønnen hans Jack. Foto: NTB Scanpix
UTVIDER FAMILIEN: Ifølge utenlandske medier skal Kate Mara ha avslørt at hun venter barn med ektemannen Jamie Bell. Her sammen med Jamie og sønnen hans Jack. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Giftet seg

Det var i 2014, under innspillingen av filmen «Fantastic Four», det sies at Mara og Bell falt for hverandre. Samme år som filmen kom ut, i 2015, skal de to ha begynt å date.

Og siden den gang har forholdet blitt sterkere og sterkere. I januar 2017 gikk Bell ned på kne for den vakre skuespillerinnen. I juli samme år ga de hverandre sitt ja i en intim bryllupsseremoni.

Det hele delte de begge i sosiale medier.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

Se dette innlegget på Instagram

Nuptials

Et innlegg delt av Kate Mara (@katemara)

- Nygift, skrev Mara til et bilde av seg selv og ektemannen den gang.

Familie er trolig svært viktig for Mara. I et tidligere intervju med Shape Magazine har skuespillerstjernen uttalt at ekteskapet med Bell betyr svært mye for henne.

- At Jamie nå er en del av familien min på lovlig vis, er helt fantastisk. Jeg er veldig beskyttende overfor ekteskapet vårt, uttalte hun.

NY SESONG: «Det amerikanske folk vet ikke hva som er til deres eget beste. Det gjør jeg». House of Cards vender tilbake med nye episoder på Netflix fra 30. mai. Video: Netflix via YouTube Vis mer

Hemmelig kyss

I Hollywood er det slett ikke uvanlig at filmstjerner blir kjæreste med motspillerne sine, etter at det har oppstått søt musikk på filmsettet deres. At Mara og Bell fant tonen på filmsettet til «Fantastic Four», kom dermed ikke som noe sjokk på fansen.

Det folk derimot ikke visste var at duoen hadde et relativt intimt møte flere år før de ble et par. Det avslørte Mara da hun gjestet programmet «Watch What Happens Live» i 2017.

Mara kunne fortelle at hun og hennes daværende forlovede prøvespilte mot hverandre et tiår før «Fantastic Four»-innspillingen.

- Vi møttes ikke på «Fantastic Four». Vi møttes omtrent ti år tidligere. Vi gjorde en prøveinnspilling sammen, og vi måtte kysse og det var veldig ... jeg måtte kysse mange fyrer på prøveinnspillingen den dagen, uttalte Mara, ifølge ContactMusic.

Saken fortsetter nedenfor.

Tidligere forhold

Det ble altså ikke noe mer mellom Kate Mara og Jamie Bell etter at de prøvespilte sammen, før de møttes igjen mange år senere.

Mare ble kjæreste med en annen britisk skuespiller, Max Minghella (33). De to var et par fra 2010 til 2014.

Jamie Bell, som er fra Billingham i England, giftet seg på sin side med «True Blood»-stjernen Evan Rachel Wood - i en hemmelig seremoni i 2012. De fikk en sønn sammen sommeren 2013, men året etter skilte de lag - og Bell fant tonen med Mara.

Ryktene går om at Ryan Gosling og Eva Mendes venter barn. Video licensed from Splash / Allover Vis mer

LES OGSÅ: Her er deres «hemmelige» kjærlighetsrede