Avslørte graviditet i bryllup

Skuespiller Marian Saastad Ottesen dukket opp i Marte Kroghs bryllup med kul på magen.

VISTE BABYMAGEN: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad var feiende flotte da de troppet opp til Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersens bryllup i Oslo lørdag. Paret avslørte samtidig at de venter barn sammen før midtsommer.  Foto: Andreas Fadum, Se og Hør
VISTE BABYMAGEN: Skuespillerparet Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad var feiende flotte da de troppet opp til Marte Krogh og Jan Haudemann-Andersens bryllup i Oslo lørdag. Paret avslørte samtidig at de venter barn sammen før midtsommer. Foto: Andreas Fadum, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Lørdag ettermiddag tok Marte Krogh (38) pusten fra de fleste da hun viste seg i sin nydelige, egendesignede brudekjole på vei til vielsen med Jan Haudemann-Andersen.

Men en annen som vakte oppsikt utenfor Hotel Continental i Oslo sentrum, var skuespiller Marian Saastad Ottesen (37), som kom sammen med kjæresten Nils Jørgen Kaalstad.

Hun dukket nemlig opp med en tydelig kul på magen - og kunne bekrefte overfor Se og Hør at hun og Kaalstad venter sitt andre barn.

- Ja, jeg venter barn før Sankthans, sier en strålende Ottesen til Se og Hør.

Om skuespillerparet venter en liten gutt eller en liten jente, vil «Lillyhammer»-stjernen derimot holde tett om.

«Nissene over skog og hei»-stjernen var nydelig antrukket i en blekrosa, skimrende kjole, glitrende hårbånd og smykker - og knallrøde lepper. Hun holdt stolt rundt babymagen med den ene hånden - også neglene var rødmalte til den festlige anledningen.

Marian Saastad Ottesen og Nils Jørgen Kaalstad har fra før av en liten sønn, som kom til verden ved en dramatisk fødsel høsten 2011.

LES OGSÅ: - Jeg skifter ikke bleier

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer