Linn Wiik:

Avslørte gladnyhet på direkten

TV 2-programlederen venter barn igjen.

NUMMER TO: Linn Wiik annonserte sin andre graviditet på TV 2 fredag formiddag. Foto: TV 2
NUMMER TO: Linn Wiik annonserte sin andre graviditet på TV 2 fredag formiddag. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

TV 2-programleder Linn Wiik (36) venter sitt andre barn. Det avslørte hun under direktesendingen av «God Morgen Norge» fredag, skriver TV 2. Avsløringen kom da hun og medieprofilen Ken André Ottesen skulle oppsummere noen av ukens aktuelle saker.

- Den har vært en tilstand av å være konstant fyllesyk, uten å kunne drikke vin, sier 36-åringen når hun får spørsmål om hvordan svangerskapet har vært hittil.

Den rutinerte programlederen legger ikke skjul på at pandemien muligens er en medvirkende faktor til at hun nå venter barn nummer to.

- Fordelen er jo at alt er stengt, og da er det ikke så mye annet å finne på, så vi kunne like godt kjøre på med en til, sa Wiik på «God Morgen Norge».

Spydde på direkten

Kunngjøringen av denne graviditeten gikk langt roligere for seg enn da Wiik avslørte at hun ventet sitt første barn i august 2018.

Da kastet hun opp på direktesendt tv i programmet «God Sommer Norge». Midt i et intervju med Vegard Harm og Jørgine «Funkygine» Massa Vasstrand, ble programlederen dårlig. Sekunder senere kunne hun avsløre at oppkastet skyldtes svangerskapskvalme.

AVSLØRER: I denne ukens episode av «Sofa» ser Martine Lunde og kjæresten Aleksander Sæterstøl på Selda Ekiz som er på Lindmo og snakker om graviditeten. Da avslører Martine at hun ønsker seg tvillinger. Vis mer

I mars året etter kom den lille jenta til verden. Nyheten delte hun selv på Facebook, skrev TV 2 den gang.

- Alt er bra med både barn, mor og far. Den lille prinsessa kom i rekordfart på termin og er det aller vakreste vi har sett. Det å få barn er jo så vanlig, men samtidig så eksepsjonelt for dem det gjelder. Jeg syntes det sugde balle å være gravid, men det er definitivt verdt det nå, sa hun til kanalen, og la til:

- Øyeblikket da hun skøyt seg ut i verden som en rakett, er det største i mitt liv. Og all mulig kred til pappaen som klarte å holde hodet kaldt mens mammaen brølte som en urkvinne.

Uventet avsløring

Den uheldige hendelsen som utspant seg I 2019 fikk som tidligere nevnt stor oppmerksomhet, og uken etter gjestet Wiik «God Morgen Norge». Der kunne hun fortelle at den brå kunngjøringen også kom overraskende på ektemannen Robin, som uventet begynte å motta gratulasjoner.

- Han ble litt overrasket, for han så ikke på sendingen. Han var ute på en fest med venner, så begynte han plutselig å få masse meldinger og telefoner med gratulasjoner, flirte Wiik på «God morgen Norge», og fortsatte:

SPESIELT: NRK-profil Nicolay Ramm og komiker Espen Lervaag prøver seg på en sport utenom det vanlige i programmet "Helt Ramme sporter." VIDEO: NRK / Rødt Kort. Vis mer

- Han tok det hele med et smil, selv om han ikke hadde rukket å fortelle det til alle sine gode venner. Det har vært overveldende gode tilbakemeldinger, og jeg er glad jeg kan underholde folk litt i samme slengen, selv om det ikke var slik jeg hadde tenkt å fortelle dette til verden, fortalte hun i programmet.

Overfor Se og Hør kunne Wiik røpe at hun ikke hadde pratet med Vegard Harm i etterkant, selv om noe av hennes spy kom i hans retning. Likevel virker det tilsynelatende som at han tok det hele med et smil, og har vitset med hendelsen i etterkant.

- Han skrev at han tok det hele med et smil. Jeg er ikke sikker på hvor mye av det som kom på han, men han sa han var glad for at han hadde på seg regnjakke, sa hun.

Linn Wiik kunne derimot forsikre om at det ikke var hennes hensikt å spy på noen av de andre som var til stede under direktesendingen. I frykt for å treffe det dyrebare kamerautstyret eller ansatte bak linsene, forsøkte hun å sikte seg inn mot bak sofaen da hun plutselig kjente kvalmen trenge på.

LES OGSÅ: Kjendissønnen sjokkerer

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer