Triana Iglesias forlovet:

Avslørte frieri i sosiale medier

Triana Iglesias jubler av glede over forlovelsen. 

FORLOVET: Triana Iglesias. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix
FORLOVET: Triana Iglesias. Foto: Lise Åserud / NTB scanpix Vis mer

SEOGHØR.NO: Nyttårsferingen ble alt annet en kjedelig for hele Norges Triana Iglesias (34). Den populære «Paradise Hotel»-programlederen feiret nemlig med kjæresten, den finske rapperen Mikael Gabriel (26).

De to delte flere bilder av hverandre i sosiale medier kvelden før 2016 ble 2017, men toppet det hele med å avsløre at de har bestemt seg for å ta forholdet et steg videre.

På sin Facebook-side har rapperen lagt ut et bilde av hånda til både han og Triana, der man tydelig ser en stor og glitrende ring på tv-stjernens ringfinger.

Forlovelseslykke

«Hun sa ja» har han skrevet, etterfulgt av emneknaggene «#nextlevel» og «#offthemarket». Bildet er likt over 15 000 ganger, og det er tydelig at fansen hans setter pris på frieriet.

Artikkelen fortsetter under.

I kommentarfeltet strømmer gratulasjonene på. Det var VG som først omtalte saken.

Triana la også ut et bilde i sosiale medier der ringen kom til syne. I går skrev hun «Shit just got real... I told you My man Was a Jedi», sammen med et bilde av de to som kysser.

Lyset treffer steinen på ringen hennes slik at den får stor plass på fotografiet. Også i dette kommentarfeltet renner gratulasjonene inn fra både kjendiser og venner.

Overfor Seoghør.no opplyser Triana Iglesias' manager, Martin Aske Jacobsen, at de ikke ønsker å kommentere private hendelser.

Artikkelen fortsetter under.

Shit Got Real.... 🖤 I told you My man Was a Jedi. #obiwan #tatooine

Et bilde publisert av Triana Iglesias (@trianaiglesias)

Rapperen heter egentlig Mikael Kristian Gabriel Sohlman, og har gitt ut fire album. Han er også skuespiller.

- Forelska

I november i fjor avslørte «Paradise Hotel»-programlederen Triana Iglesias (34) at hun hadde funnet kjærligheten med den 9 år yngre finske rapperen Mikael Kristian Gabriel Sohlman (25).

Da Seoghør.no møtte realityprogramlederen på Gullruten-utdelingen tidligere i år, flommet hun over av kjærlighetserklæringer.

- Han er SÅ bra. Jeg er så forelska at jeg nesten dør. Jeg har fått meg verdens beste kjæreste og han er bare alt, sa hun til Seoghør.no.

- Hva er det beste ved han?

- Alt! Til og med de dårlige sidene hans. Alt er så bra, jeg er på det nivået der, sa Triana og lo.

Paret møttes da de begge deltok på det internasjonale billøpet «Gumball 3000» i fjor, og modellen deler stadig kjærlige bilder av kjæresten i sosiale medier.

- Etter to måneder fra hverandre, var jeg endelig tilbake i hans armer for en uke siden, skrev hun ved det koselige bildet.