Niklas Baarli forlovet:

Avslørte frieri etter en uke

Radioprofilen gikk ned på kne i San Francisco.

FORLOVET: Tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth (t.v.) og radioprofil Niklas Baarli har forlovet seg. Her avbildet på P3 Gull-utdelingen i fjor.
Foto: Mariam Butt / NTB scanpix
FORLOVET: Tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth (t.v.) og radioprofil Niklas Baarli har forlovet seg. Her avbildet på P3 Gull-utdelingen i fjor. Foto: Mariam Butt / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Radioprofil Niklas Baarli (29) har forlovet seg med kjæresten, tidligere «Trekant»-programleder Benjamin Silseth. Det avslører førstnevnte i et innlegg på Instagram mandag morgen.

Der har Baarli publisert et bilde av to hender som er flettet inn i hverandre - og på den ene hånden er det en synlig ring på ringfingeren.

Se dette innlegget på Instagram

Han sa ja! ❤️ @benjaminsilseth

Et innlegg delt av Niklas Baarli (@niklasbaarli)

«Han sa ja!» skriver 29-åringen til bildet, sammen med et hjertesymbol og navnet på kjæresten.

Brast i gråt

Det er VG som først omtaler forlovelsen, og overfor avisen røper Baarli at frieriet fant sted i San Francisco for en uke siden.

I en tekstmelding til avisen skriver han at kjærestens første reaksjon var å rope «du skal ikke fri til meg nå!?», før de begge to brøt ut i tårer.

Også Benjamin Silseth har delt den gledelige nyheten på sin Instagram-profil mandag morgen norsk tid.

På bildet viser han frem ringen mens kjæresten gliser bredt ved siden av ham. I bakgrunnen kan man skimte en flott havutsikt - og en åpnet flaske med musserende vin.

Artikkelen fortsetter nedenfor.

«Herregud, vi er FORLOVET, helt på ekte, og vi synes kjærlighet er en god og vakker ting», skriver han, før han presiserer at de allerede hadde feiret en stund da bildet ble tatt.

RADIO-PROFIL: Niklas Baarli (t.v.) sammen med sine daværende NRK-kolleger Line Elvsåshagen og Ronny Brede Aase under P3 Gull i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør
RADIO-PROFIL: Niklas Baarli (t.v.) sammen med sine daværende NRK-kolleger Line Elvsåshagen og Ronny Brede Aase under P3 Gull i 2015. Foto: Andreas Fadum/ Se og Hør Vis mer

Møttes på jobb

Det var før jul i 2011 at VG kunne melde at Niklas Baarli og Benjamin Silseth var blitt kjærester.

Den gang skrev avisen at de to ble kjent da Baarli intervjuet Silseth i forbindelse med innspillingen av NRK-programmet «Trekant» noen måneder tidligere.

- Det var egentlig strake veien derfra, sa Silseth til VG for snart syv år siden.

På den tiden de to ble et par, var Baarli programleder i NRK P3.

Der var han programleder for blant annet «P3 Helg», «P3 Sommer» og «Verdens Rikeste Land», samt for «P3aksjonen» en rekke ganger.

Fra januar 2018 har Baarli derimot jobbet i «Morgen» på Radio1 sammen med blant andre Samantha Skogrand. Mandag morgen var Niklas Baarli på plass i radiostudio i Oslo igjen etter ferien i USA.

På Instagram-profilen til Radio1 er både Baarlis tilbakekomst og forlovelsen hans blitt omtalt i morgentimene mandag.

LES OGSÅ: - Håper jeg blir en omsorgsfull pappa

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer