FRIERTRØBBEL: - Vi skal ikke avsløre slike hemmeligheter på nett før det vises på TV, det skal bare ikke skje, forteller pressekontakt i TV 2, Katrine Wergeland. Foto: TV 2
FRIERTRØBBEL: - Vi skal ikke avsløre slike hemmeligheter på nett før det vises på TV, det skal bare ikke skje, forteller pressekontakt i TV 2, Katrine Wergeland. Foto: TV 2Vis mer

Avslørte friere før de var vist på TV

- Det skal bare ikke skje, sier TV 2.

SEHER.NO: Mandag var det sesongpremiere på "Jakten på kjærligheten", og i det første programmet ble det klart at det er de fire bøndene Jan Erik Kjær (41), Clas Kvisler (36), Kristian Akervold (32) og Calle Breen (49) seerne vil få gleden av å følge utover høsten.

Samtidig ble det avslørt hvilke ti friere hver av dem har plukket ut til speed-daten, som blir vist på TV mandag neste uke.

"Jakten på kjærligheten" er ikke ferdig på TV før klokka 21 om kvelden. Klokka 20.30 la derimot TV 2s eget underholdningsnettsted ut en sak med tittelen "Her er bøndene og frierne som skal jakte på kjærligheten!". Saken ble publisert før alle frierne var offentliggjort på TV.

Ifølge pressekontakt i TV 2, Katrine Wergeland, var det derimot bare frierne til den homofile bonden Jan Erik Kjær som ble lagt ut på nett for tidlig.

- På grunn av en teknisk glipp ble frierne hans publisert på nettsidene våre noen minutter før de ble vist på TV, ja. Vi skal ikke avsløre slike hemmeligheter på nett før det vises på TV, det skal bare ikke skje, sier hun til Seher.no.

TV 2 har foreløpig ikke fått noen reaksjoner fra lesere eller seere, ifølge Wergeland. I kanalen føler man ikke at man med dette på noen måte har lurt de mest ihuga "Jakten"-fansen som fikk nyheten i "feil" medium.

- Nei, det var som sagt bare snakk om noen få minutter, og tekniske glipper - det skjer av og til, sier hun til Seher.no.

Mandagens "Jakten på kjærligheten" hadde en fin start seermessig, med sine 706.000 seere, opplyser TV 2.

Har du et kjendistips? Tips oss her, eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Pusser opp huset før "Jakten"