Avslørte forlovelsen på Twitter

Jamie Lynn Spears publiserte også et bilde av forlovelsesringen.

GIFTER SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears annonserte lørdag at hun har forlovet seg med kjæresten Jamie Watson ved å legge ut dette bildet på Instagram og Twitter. Paret har vært sammen i tre år.
GIFTER SEG: Britneys lillesøster Jamie Lynn Spears annonserte lørdag at hun har forlovet seg med kjæresten Jamie Watson ved å legge ut dette bildet på Instagram og Twitter. Paret har vært sammen i tre år. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Selv om forlovelsen til Britney Spears (31) og Jason Trawick (41) ble brutt i januar, ser det likevel ut til å bli bryllup i Spears-familien.

Popstjernens lillesøster Jamie Lynn Spears (21), som ble mamma som 16-åring, har nemlig forlovet seg med kjæresten Jamie Watson (30). Det melder UsWeekly.

21-åringen annonserte forlovelsen på Twitter ved å legge ut et Instagram-bilde av seg selv der hun klemmer forloveden og glisende viser frem ringen. Teksten «gjett hva???» fulgte bildet.

Og som en ekte stjerne fulgte hun opp med et nærbilde av forlovelsesringen, beskrevet med et smilefjes og en «han var flink»-hashtag. Bildet viser en stor rund diamant, mens selve ringen også er dekket av små klitrende smykkestener.

Spears og Watson har vært et par i tre år. TV-stjernen var tidligere forlovet med Casey Aldridge, som er faren til datteren Maddie (4). Da forholdet deres tok slutt i 2010, begynte hun å date businessmannen Watson.

LES OGSÅ: Nå er det like før!

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer