Avslørte forlovelsen på direktesendt TV

Curtis Stone og Lindsay Price har forlovet seg, et halvt år etter at de ble foreldre.

FORLOVET: Kjendiskokk Curtis Stone og skuespiller Lindsay Price har forlovet seg, melder People. Det sjarmerende paret ble foreldre til sønnen Hudson i november. Her er de på vei til en lokal restaurant i Hollywood i mai, for å feire morsdag med sønne Foto: All Over Press
FORLOVET: Kjendiskokk Curtis Stone og skuespiller Lindsay Price har forlovet seg, melder People. Det sjarmerende paret ble foreldre til sønnen Hudson i november. Her er de på vei til en lokal restaurant i Hollywood i mai, for å feire morsdag med sønne Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Mens forlovelsesryktene svirrer rundt «Modern Family»-stjernen Sofia Vergara (40), er det et annet Hollywood-par som velger å annonsere forlovelsen sin svært så offentlig.

Den australske kjendiskokken Curtis Stone (36) avslørte like gjerne at han har forlovet seg med «Lipstick Jungle»-skuespilleren Lindsay Price (35) på direktesendt TV. Det melder People.

Stone, som for tiden er aktuell som programleder i mat-realityserien «Around The World In 80 Plates», kom med kunngjøringen under WNBCs «New York Live» torsdag ettermiddag. Parets talsperson har også bekreftet den overraskende forlovelsen overfor UsWeekly.

I likhet med flere kjendispar, som Matthew McConaughey (42) og Camila Alves (30), velger de to stjernene å gifte seg etter først å ha fått barn.

Stone og Price ble foreldre til sønnen Hudson (8 mnd) i november i fjor, etter å ha vært et par siden 2009.

- Vi nyter virkelig å være foreldre, fortalte Stone til People nylig.

Dette blir det første ekteskapet for australske Stone, mens Price skilte seg fra produsent Shawn Piller i 2007 etter tre års ekteskap. 

Når bryllupet mellom de nyforlovede TV-stjernene skal stå, er ennå ikke kjent. Kanskje de vil vente til lille Hudson er gammel nok til å være brudesvenn?

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Liker prinsippet med å tilgi utroskap

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer