<strong>FORLOVET:</strong> Sangeren Ellie Goulding har forlovet seg med kjæresten Caspar Jopling etter 18 måneder som kjærester. Foto: NTB Scanpix
FORLOVET: Sangeren Ellie Goulding har forlovet seg med kjæresten Caspar Jopling etter 18 måneder som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Ellie Goulding:

Avslørte forlovelsen i kryptisk melding

- Ingen vet at hun heter Elena.

Publisert

I tirsdagens utgave av The Times ble det publisert en kunngjøring som avslørte at den verdenskjente sangeren og låtskriveren Ellie Goulding (31) har forlovet seg med kjæresten Caspar Jopling (25).

I kunngjøringen i den britiske papiravisen lurte Ellie nesten alle da hun brukte pikenavnet sitt i kunngjøringen.

«Forlovelsen er kunngjort mellom Caspar, sønn av Hon Nicholas Jopling av Yorkshire og Mrs. Jayne Warde-aldam av Yorkshire, og Elena, datter av Mr. Arthur Goulding av Hertfordshire og Mrs. Tracey Summer av West Midlands», heter det i kunngjøringen.

Det er The Sun som omtaler saken.

Ifølge en kilde til det The Sun var det et bevisst valg å bruke pikenavnet fra Ellie sin side.

- Paret ville fortelle det til venner og familie først, og folk legger ikke merke til det fordi det står Elena, uttaler kilden til avisen.

- Hun har aldri vært lykkeligere, legger kilden til.

<strong>LYKKELIG:</strong> Sangstjernen Ellie Goulding skal være svært lykkelig etter at hun forlovet seg med kjæresten Caspar Jopling etter 18 måneder som kjærester. Foto: NTB Scanpix
LYKKELIG: Sangstjernen Ellie Goulding skal være svært lykkelig etter at hun forlovet seg med kjæresten Caspar Jopling etter 18 måneder som kjærester. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Fort i svingene

Det var etter at forholdet mellom Ellie og Dougie Poynter (30) tok slutt i mars i 2016 at duoen møttes. Siden den gang har det oppstått god musikk mellom duoen som kun har datet i 18 måneder.

Tidligere i sommer kunne de avsløre at de hadde tatt forholdet et steg videre og flyttet sammen.

- Jeg er veldig lykkelig, men jeg vet at jeg trenger noe trist og mørkt for å kunne skape den beste musikken, uttalte hun til The Sun den gang.

- Men ikke bekymre deg. Jeg har mye mørkt jeg kan inspireres av. Det er nok som pågår i verden for øyeblikket som får alle trise, la hun til.

Klarte ikke synge

Bruddet mellom Ellie og Dougie tok «Love Me Like You Do»-sangeren svært tungt.

Duoen hadde vært sammen i knappe to år før nyheten slo hardt ned i tabloidavisene.

- Folk tror at jeg er uovervinnelig, men de siste ukene har vært veldig tøffe, sa sangeren til The Sun den gang.

Videre fortalte den talentfulle artisten at ble så hjerteknust etter bruddet at hun ikke klarte å fokusere på karrieren lenger.

Hun la derfor karrieren midlertidig på is.

- Å ta en pause vil være en bra ting for meg og hodet mitt, sa hun.

<strong>LYKKEN BRAST:</strong> Ellie Goulding og Dougie Poynter var sammen i to år før lykken tok slutt i 2016. Foto: SipaUSA
LYKKEN BRAST: Ellie Goulding og Dougie Poynter var sammen i to år før lykken tok slutt i 2016. Foto: SipaUSA Vis mer

Drømte om barn

Forholdet mellom Ellie og Dougie var svært seriøst. I et tidligere intervju med The Sun snakket de nemlig om å stifte familie og å gifte seg.

- Han er fremdeles en av mine nærmeste venner. Jeg vet at han føler det samme. Jeg vet at det er viktig for meg at jeg lærer meg å være lykkelig alene nå, sa hun til nettavisen den gang.

Noen uker før bruddet åpnet også sangstjernen seg om forholdet med Dougie i et intervju med bladet Red Magazine.

- Før ham hadde jeg en periode hvor jeg hatet alle menn. Jeg trodde jeg skulle være singel lenge, men da jeg møtte han tenkte jeg «game over». Han var så flott, sa hun, ifølge Contactmusic.

Like etter de to musikerne ble et par i 2014, åpnet Ellie seg om sin den gang ferske forelskelse.

- Kjærligheten overgår alt i hele universet. Jeg har definitivt funnet kjærligheten. Men man møter noen som gjør deg lykkelig også må du på turné akkurat i dét ting begynner å gå bra. Det er ikke lett, men vi skal få det til, sa hun til Daily Mail.

LES OGSÅ: - Jeg var på randen av et sammenbrudd

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer