Avslørte forlovelsen etter fire måneder

Skuespiller Casey Wilson er klar til å gifte seg med sin «mystiske» kjæreste.

OVERLYKKELIG: Skuespiller Casey Wilson avslørte mange detaljer om forlovelsen da hun endelig bekreftet nyheten - fire måneder etter frieriet.  Foto: Stella Pictures
OVERLYKKELIG: Skuespiller Casey Wilson avslørte mange detaljer om forlovelsen da hun endelig bekreftet nyheten - fire måneder etter frieriet. Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Avslørte endelig forlovelsen!

Skuespiller Casey Wilson (32), kjent fra serier som «Happy Endings», «Burning Love» og «Saturday Night Live», bekreftet før helgen at hun skal gifte seg med David Caspe, mannen bak «Happy Endings».

Paret, som vanligvis holder en svært lav profil og sjelden er blitt fotografert sammen, viste seg på en førfest til Emmy-utdelingen i Beverly Hills fredag. Det skriver UsWeekly.

- Jeg forlovet meg i Memorial Day-helgen, med kjæresten min gjennom to år og jeg er overlykkelig, forteller hun til nettstedet.

Memorial Day er en amerikansk merkedag som feires den siste mandag i mai - noe som betyr at Casey Wilson har holdt forlovelsen hemmelig i hele fire måneder.

FLOTT: Den gifteklare skuespilleren strålte på magasinet InStyle sin sommerfest på Mondrian Hotel i L.A. i august. Foto: All Over Press
FLOTT: Den gifteklare skuespilleren strålte på magasinet InStyle sin sommerfest på Mondrian Hotel i L.A. i august. Foto: All Over Press Vis mer

- Han fridde til meg med et nydelig arvestykke av en ring den første kvelden vi tilbragte i vårt nye hus. Jeg både gråt og tutet selvfølgelig, og så kom faren min og broren min med sin familie opp oppkjørselen, og så gråt og tutet alle sammen. Det var veldig spesielt. En perfekt kveld, avslører den vakre TV-stjernen.

Forlovelsesringen har en nydelig, pæreformet diamant i midten og små diamanter rundt selve ringern, skriver UsWeekly.

Det vanligvis mediesky paret jobbet sammen på komiserien «Happy Endings» fra 2011 til 2013. Den kritikerroste serien ble tatt av lufta etter sin tredje sesong tidligere i år.

Skuespillerinnen har imidlertid mer å se frem til enn bryllupet sitt. 32-åringen er snart aktuell med filmene «Me Him Her» og «Claire's Cambodia».

LES OGSÅ: - Vi sov sammen hver kveld

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer