<strong>FORLOVET:</strong> TV-stjernen avslørte søndag på sin Twitter-side at hun hadde takket ja til kjæresten Kyle Martinos frieri. Foto: All Over Press
FORLOVET: TV-stjernen avslørte søndag på sin Twitter-side at hun hadde takket ja til kjæresten Kyle Martinos frieri. Foto: All Over Press Vis mer

Avslørte forlovelse på Twitter

TV-stjernen er ikke lenger en singel kvinne...

Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO:   «Californication»- skuespilleren Eva Amurri (25) nølte ikke med å spre nyheten om at hun snart blir en gift kvinne, etter at kjæresten Kyle Martino gikk ned på kne i helgen.

«For en helg. Jeg ble en tegnefilmfigur, deltok i en foto-shoot for bladet Maxim, og ble forlovet! Ikke dårlig, ikke dårlig! Takk for alle gratulasjoner», skrev hun på sin side hos nettstedet Twitter.

Evas forlovede er en tidligere fotballspiller i USA, som i dag jobber som kommentator for TV-kanalen Fox Soccer Channel.

Amurri, som er datter av «Thelma & Louise»-stjernen Susan Sarandon, fikk i fjor mye oppmerksomhet for sine vågale nakenscener i «Californication».

- Moren miin sa «gjør det mens du er ung». Forhåpentligvis vil brødrene mine tilgi meg en dag, sa Eva etter innspillingen, ifølge Perezhilton.com.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Mamma oppfordret meg til det

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer