Avslørte forlovelse på Twitter

- Jeg er så glad for å kunne dele denne lykkelige nyheten med dere.

<strong>AVSLØRTE FORLOVELSEN PÅ TWITTER:</strong> Ricki Lake kunngjorde selv at hun skal gifte seg for andre gang, via sin Twitter-side. Foto: Twitter
AVSLØRTE FORLOVELSEN PÅ TWITTER: Ricki Lake kunngjorde selv at hun skal gifte seg for andre gang, via sin Twitter-side. Foto: Twitter Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Talkshow-verten Ricki Lake er klar for å gå til alters for andre gang, et snaut år etter at hun møtte kjæresten Christian Evans for første gang.

Lake (42), som er best kjent som programleder for «The Ricki Lake Show», avslørte selv den glade nyheten på nettstedet Twitter torsdag.

«Jeg er så glad for å kunne dele denne lykkelige nyheten med dere: Jeg er forlovet!» skrev hun og la samtidig ut et bilde av seg og sin kommende ektemann.

Ricki Lake har barna Owen (10) og Milo (14) med sin forrige ektemann Rob Sussman
Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Nå har hun ny kjæreste

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer