FORLOVET: Jenny McCarthy skal gifte seg med artist-kjæresten Donnie Wahlberg. Paret planlegger sommerbryllup i 2015.  Foto: FameFlynet
FORLOVET: Jenny McCarthy skal gifte seg med artist-kjæresten Donnie Wahlberg. Paret planlegger sommerbryllup i 2015. Foto: FameFlynetVis mer

Avslørte forlovelse på eget TV-show

Ni måneder at de ble sammen gikk kjæresten ned på kne og fridde til Jenny McCarthy.

SEOGHØR.NO: Onsdag avslørte TV-stjernen og tidligere Playboy-modell Jenny McCarthy (41) at hun er forlovet med kjæresten Donnie Wahlberg (44).

Det var under TV-programmet The View at McCarthy røpet de spennende nyhetene.

- Jeg forlovet meg akkurat! sa Jenny og viste frem en stor forlovelsesring - en gul safir omkranset av mindre diamanter.

Forholdet er fortsatt relative ferskt. McCarthy fant lykken med «New Kids on the Block»-sangeren i fjor sommer. Hun avslørte også flere detaljer fra frieriet og fortalte at Donnie hadde fått hjelp fra hennes 11 år gamle sønn Evan.

- Evan kom ut med et kort der det sto «vil», så løp han vekk og kom tilbake med et nytt der det sto «du», og jeg gråt da jeg skjønte hva som var i ferd med å skje. Så kom han med et kort der det sto «gifte deg med» og til slutt kom Donnie ut sammen med Evan og han hadde på seg en t-skjorte der det sto «meg?» og han holdt frem ringen, sier Jenny ifølge contactmusic.

- Så ropte Evan «jeg har en ny pappa!» og det fikk oss alle til å gråte. Jeg føler meg som den heldigste jenta i verden.

FIKK HJELP: 11 år gamle Evan var med å planlegge og utføre frieriet til moren.  Foto: LFI/Photoshot
FIKK HJELP: 11 år gamle Evan var med å planlegge og utføre frieriet til moren. Foto: LFI/Photoshot Vis mer

Fra 1999 til 2008 var Donnie gift med Kim Fey, og de har sønnene Xavier (20) og Elijah (11) sammen. Jenny har tidligere vært sammen med komiker Jim Carrey (52) og har en autistisk sønn, Evan Joseph (11), fra det seks år lange ekteskapet til John Mallory Asher (42).

LES OGSÅ: Nekter å bøye seg for slankepresset