Avslørte forlovelse på den røde løperen

- Jeg gleder meg til å vise fram denne ringen.

GIFTER SEG: Bowden skal gifte seg med rockeren Ben Jorgensen, som er mest kjent fra bandet Armor For Sleep. Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Bowden skal gifte seg med rockeren Ben Jorgensen, som er mest kjent fra bandet Armor For Sleep. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: «30 Rock»-skuespilleren Katrina Bowden (23) kom med en overraskelse på den røde løperen til Screen Actors Guild-utdelingen søndag. Hun avslørte nemlig at hun har forlovet seg.

Bowdens kjæreste, den tidligere «Armor For Sleep»-rockeren Ben Jorgensen (28), gikk ned på kne lørdag kveld.

- Det skjedde i går kveld. Jeg gleder meg veldig til å vise fram denne ringen i kveld, sa Bowden til Giuliana Rancic fra E! News søndag.

Frieriet skal ha sjokkert skuespilleren.

- Han fridde og viste meg ringen. Jeg ble så sjokkert at jeg bare utbrøt: «Herregud»! og klemte ham. Han spurte med om det betydde ja. Han hadde valgt ut ringen helt på egenhånd.


Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Jeg leter etter en morsom mann

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer