GIFTER SEG: Russell Brand og Katy Perry har planlagt å holde bryllup senere i år.  Foto: All Over Press
GIFTER SEG: Russell Brand og Katy Perry har planlagt å holde bryllup senere i år. Foto: All Over Press Vis mer

Avslørte forlovedens store «problem»

- Hun er som en gass-fabrikk...

SEHER.NO: Komiker Russell Brand (34) og popstjernen Katy Perry (25) er kjent som to av underholdningsbransjens mest frittalende personligheter, og etter at de ble et par i fjor høst, har det vært stor blest rundt dem.

Paret skapte overskrifter da det i desember ble kjent at de hadde forlovet seg, etter kun fire måneder som kjærester. Og ikke nok med dét, de har også en tendens til å spre rykter om hverandre til pressen, noe som selvsagt skaffer de mye omtale.

Om Katy finner Russells siste «spøk» like morsom, er imidlertid ikke helt sikkert.

Under et radiointervju med Nick Cannon (29), ektemannen til popdiva Mariah Carey (40), denne uken, kunne nemlig Brand fortelle at han elsker forloveden, men at hun har ett stort problem han ikke synes særlig mye om, skriver kjendisblogger Perez Hilton. 

Ifølge Brand klarer nemlig ikke Katy helt å kontrollere det som kommer ut av henne.

- Den kvinnen er som en gass-fabrikk! De pop-hittene hun skyter ut av munnen er ingenting sammenlignet med det som kommer ut den andre enden, sa han.

Russell kunne også «avsløre» at han er lei av at Katy sprer rykter om han, og insisterte på at alt det forloveden sier er løgn.

- Ikke stol på den dama. Du vet hvordan kvinner er! Du kan ikke stole på dem! Hun er en ond person. Hun går rundt og sprer rykter om meg, og så må jeg ordne opp i alt rotet etterpå. Jeg vet ikke om din kvinne gjør det samme? Hun sier mye freaky greier, men ut av respekt kan jeg ikke gjøre det samme, sa Brand.

Cannon var helt enig med Brand, og innrømmet at også hans kone, Mariah, har en tendens til å fortelle «usannheter» om ham.

- Jeg backer deg totalt, og takker for at du rydder opp i det der. Min kone har faktisk gjort ting som å ringe til radiostasjoner og legge om stemmen for å fortelle at jeg elsker porno og sprø ting som det der. Så jeg ser hvor du kommer fra. Jeg føler din smerte! sa han til Brand.

Gutta ble også enige om at det var på tide å slå tilbake mot sine bedre halvdeler.
 
- La oss starte rykter om Mariah og Katy, sammen. Det ville vært hot, humret Nick.

Bli fan av Seher.no på Facebook her!  

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901. 

LES OGSÅ: - Savner å ha sex med andre