Avslørte forholdet foran hele verden

«Ingen» visste at den amerikanske fotballstjernen Kelley O'Hara hadde kjæreste. Så gikk hun bort til tribunen etter VM-finalen.

BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara (t.v.) at hun er i et forhold etter VM-finalen. Her med idrettsstjernene Lindsey Vonn og Misty Copeland i 2014. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/ NTB scanpix
BEKREFTET KJÆRESTE: Ifølge flere amerikanske aviser bekreftet Kelley O'Hara (t.v.) at hun er i et forhold etter VM-finalen. Her med idrettsstjernene Lindsey Vonn og Misty Copeland i 2014. Foto: Marion Curtis/Starpix/REX/ NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Midt i jubelscenene etter å ha vunnet VM-gull mot Nederland, gikk den amerikanske fotballspilleren Kelley O'Hara (30) bort til kjæresten og ga henne et kyss.

Slik ble forholdet offentlig kjent.

Amerikanerne tok årets fotball-VM med storm, og bidro sterkt til at årets var det mest omtalte og mest populære noensinne. Slik har også verden trykket profilene til sitt bryst.

TRIUMF: Kelley O'Hara feirer etter seieren i fotball-VM i forrige uke. Foto: Reuters/ NTB scanpix
TRIUMF: Kelley O'Hara feirer etter seieren i fotball-VM i forrige uke. Foto: Reuters/ NTB scanpix Vis mer

Hyllest

Kysset er omtalt i flere aviser, og hylles nå i sosiale medier.

- Billie Jean King var den første kvinnelige atleten som sto fram som homofil, men først etter å ha blitt kastet ut av skapet i et søksmål i 1981. Det skadet imaget hennes. Kelley O'Hara - som ikke var ute - løp bort til sidelinjen og kysset kjæresten. Vi har kommet langt, skriver Glamour-skribent Jill Gutowitz på Twitter.

- Dette er det vakreste jeg noen gang har sett, skriver en annen Twitter-bruker.

Det amerikanske kvinnelandslaget tok sitt andre strake VM-gull - det fjerde totalt - etter at de slo Nederland 2-0.

BABES: Vi har tatt en titt på de flotteste damene i mesterskapet. Vis mer

Fikk refs

Jubelscenene var enorme - med dans og sang - men flere amerikanere, spesielt i de konservative kretser, mener at bragden har blitt ødelagt etter at midtbanespilleren Allie Long la det amerikanske flagget på bakken under feiringen på Groupama Stadium.

I det amerikanske lovverket heter det at «Flagget aldri skal være i fysisk kontakt med noe under det, eksempelvis bakken, golvet, vann eller handelsvarer».

- Det som burde være en fantastisk begivenhet, blir kapret av en gjeng klovner som er respektløse, skriver krigsveteranen John Tiegen på Instagram.

Denne artikkelen ble først publisert på Dagbladet.no.

LES OGSÅ: Reagerer sterkt på superstjernens diett

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer