Avslørte fødselen på TV

Glenn Howerton prøvde å få navnehjelp fra sin nyfødte sønn.

BLE FORELDRE: Skuespiller Glenn Howerton og kona Jill Latiano tok i mot sin førstefødte mandag. Her er de på  «Cowboys & Aliens»-verdenspremieren i slutten av juli, da Jill var omtrent syv måneder på vei.   Foto: Stella  Pictures
BLE FORELDRE: Skuespiller Glenn Howerton og kona Jill Latiano tok i mot sin førstefødte mandag. Her er de på «Cowboys & Aliens»-verdenspremieren i slutten av juli, da Jill var omtrent syv måneder på vei. Foto: Stella Pictures Vis mer
SEHER.NO: Skuespiller Glenn Howerton (35), kjent fra komiserien «It's Always Sunny in Philadelphia», er blitt pappa for første gang.

Moromannen offentliggjorde den gledelige nyheten da han gjestet «Conan» onsdag denne uken, skriver People. Han og kona Jill Latiano tok i mot sønnen sin mandag 12. september, men hadde ikke noe navn klart før fødselen.

- Kona mi og jeg tenkte det ville være en god idé å få se babyen før vi bestemte oss for hva han skulle hete... for å få et inntrykk av fyren, forklarte den nybakte pappaen til programleder Conan O'Brien.

Men, ikke så uventet kanskje, var det ikke så mye navnehjelp å få fra den nyfødte sønnen.

- Da vi så ham og han lignet på et lite baby-ailen-bestefar-vesen, tenkte jeg bare «jeg får ikke noe informasjon fra dette - i det hele tatt», innrømmet han lattermildt overfor TV-verten.

Til tross for en dårlig navne-brainstorming med sønnen, fant de nybakte foreldrene til slutt et navn til det lille nurket - Miles Robert endte de på.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Stalker-fan bodde i huset uten at hun visste det