Avslørte fødselen på bloggen

- Alt står bra til med mor og barn, og Luka Tobias er stolt storebror.

DELTE NYHETEN: I likhet med første gang paret ble foreldre, valgte Guro Fostervold og Håvard Tvedten å dele nyheten med resten av verden via Tvedtens blogg også denne gangen. Foto: Se og Hør
DELTE NYHETEN: I likhet med første gang paret ble foreldre, valgte Guro Fostervold og Håvard Tvedten å dele nyheten med resten av verden via Tvedtens blogg også denne gangen. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: TV 2-sportens Guro Fostervold (35) og ektemannen, Håvard Tvedten (32) er blitt foreldre for andre gang. Det bekrefter Tvedten på sin egen blogg.

«Vi er i skyene!! I dag kl 16.16 ble vår lille og nydelige Daniel Leander født på Molde sykehus. Alt står bra til med mor og barn, og Luka Tobias er stolt storebror», skrev håndballspilleren tirsdag.


Tvedten valgte også å offentliggjore graviditetsnyheten på bloggen sin i november, og også da paret ble foreldre for første gang i 2009, delte han gladnyheten med resten av verden.

Guro og Håvard møtte hverandre under VM i Tunisia i 2005, og de to giftet seg på en øy utenfor Molde i fjor sommer.

I tillegg til lille Daniel Leander har paret sønnen Luka på to år.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Guro og jeg skal bli foreldre igjen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer